Vasilisa Volodina pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm aprīļa beigas būs bīstams brīdis

Vasilisa Volodina pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm aprīļa beigas kļūs par bīstamu brīdi Otrais pavasara mēnesis nes ne tikai pozitīvus mirkļus. Dažiem zodiaka pārstāvjiem nāksies saskarties ar grūtībām un briesmām.

Vasilisas horoskops pastāstīs, kas 2022. gada aprīļa beigās sagaida zodiaka zīmes Auns, Lauva un Ūdensvīrs.

Auns

Grūti laiki aprīļa beigās, saskaņā ar astroloģisko prognozi, pienāk zodiaka zīmes Auns profesionālajā dzīvē. Iepriekš Visums bija jums labvēlīgs un ļāva jums saņemt dažādus bonusus ar vieglprātīgu uzvedību. Apsveriet, ka baltā svītra ir beigusies un jums patiešām būs jāatdod viss labākais, lai pat paliktu ierastajā vietā.

Gaidāms palielināts darba apjoms un grūtības saprasties ar vadību. Tuvākajā laikā Aunam labāk nemaz nesaskriet ar priekšnieku. Tas būs ārkārtīgi grūti, tāpēc savaldiet savu rūdījumu un lepnumu. Atrodi sevī gudrību, lai atzītu, ka tev ir vajadzīga palīdzība, un satver izstiepto roku. Ja tu atsakies, tad vienkārši neizpildi uzdevumu un riskē ar savu karjeru ego dēļ.

Lauva

Vasilisa horoskops vēsta, ka 2022. gada aprīļa beigās zodiaka zīmei Lauvai būs jāsastopas ar nopietnām briesmām – ļaušanos savām vājībām. Jums ir tendence iesaistīties azartspēlēs un kļūt par bezjēdzīga riska ķīlnieku. Diemžēl šīs tendences pastiprināsies, sliecoties padoties. Pat nedomā par to!

Šī ir īsta iekšēja cīņa, kurā jācīnās ar briesmīgiem dēmoniem, ko radījis jūsu pašu raksturs. Svarīgi ir izturēt un nepadoties, jo Lauva nostāsies uz slidenas takas, kur noteikti paklups un visu zaudēs. Ja zodiaka pārstāvis piecelsies, tad viņš stiprinās savu gribasspēku, atbrīvosies no atkarībām un pacels iekšējo kodolu. Šī ir tava iespēja sasniegt jaunu apziņas līmeni un vairs nepakļauties ierastajām vājībām, kas traucē tev attīstīties.

Lasi vēl: Kā parādījās zodiaka zīmes? Patiess horoskopa stāsts

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment