Vasilisas Volodinas horoskops: 2022. gada aprīlim

Vasilisa Volodina horoskops 2022. gada aprīlim palīdzēs izprast mīlestības jautājumus, noteikt profesionālās darbības prioritātes, kā arī brīdinās par iespējamām problēmām citās dzīves jomās.

Astroloģes prognoze ietver tādas lietas kā: finanses un karjera, mīlestības attiecības, veselība un vispārējā prognoze.

Auns (no 21. marta līdz 20. aprīlim)

Biznesā Volodina sola problēmas. Darbā teikts, ka Auni nevar pilnībā atvērties, viņi baidās uzņemties atbildību, ierobežo sevi. Šajā gadījumā jums ir jāmaina darbs vai tomēr jāmēģina mainīt situāciju. Citu piemērotu iespēju nav.

Ir spēcīgs spiediens no viena no partneriem. Norāda uz strīdu vai pat vardarbību. Var runāt par aliansi, kurā kāds slēpj kaut ko svarīgu, baidās parādīt savu raksturu un īstās krāsas. Astroloģe iesaka mainīt šo lietu stāvokli, utt. tas noteikti neko labu nedos. Dažkārt norāda uz vientulību, kuras cēlonis ir bailes atvērties citam cilvēkam un viņam uzticēties.

Pastāv atkarība no narkotikām, dažreiz tas netieši norāda uz narkotiku atkarību.

Volodina stāsta par saprāta un veselā saprāta dominēšanu pār emocijām un intuīciju. Cilvēks kontrolē savas vēlmes, ko var uzskatīt par plusu un mīnusu. Viss atkarīgs no apstākļiem. Padoms ir šāds: ja kāds mēģina uz jums izdarīt spiedienu un noliek jūs uz nepatīkamām darbībām, jums nav jānodod sevi un jāpadodas bez cīņas.

Vērsis (no 21. aprīļa līdz 21. maijam)

Darbā var rasties domstarpības par galvenajiem jautājumiem, ar kolēģiem, priekšniecību vai biznesa partneriem. Neviens nevēlas padoties, kas izraisīs konfliktu. Biznesā – konkurentu spiediens, var nākties mainīt spēles noteikumus.

Sarežģīta savienība, kurā notiek pastāvīga cīņa par varas iegūšanu attiecībās. Bet tas ne vienmēr ir bezgalīgs process (vai ātra šķiršanās), iespējams, tas ir īslaicīgs periods, pēc kura kāds piekāpsies. Taču var runāt arī par lielām nesaskaņām svarīgos jautājumos, kas radīs attiecību lūzumu. Taču Vērsis tikai iegūs gudrību un spēku šajā cīņā par iekšējo līdzsvaru.

Iespējamas elpceļu un saaukstēšanās slimības, nelielas traumas, visbiežāk sadzīves. Stiprini imūnsistēmu, esi uzmanīgs, rīkojoties ar traumatiskiem priekšmetiem, un tad viss būs kārtībā.

Astroloģe brīdina Vērsi par gaidāmajiem pārbaudījumiem, kas būs kā cīņa. Un nāksies cīnīties ar sevi, ar ārējiem apstākļiem vai ar cilvēkiem. Aprīlis sola grūtības, bet ne liktenīgas – tās ir pārvaramas. Bet jums ir jābūt gatavam. Aprīlis ir laiks, kad jāaizstāv savas intereses pat konflikta gaitā. Bet no tā nevajadzētu baidīties, jo. tagad nav iespējas padoties.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Darbā vai biznesā tiks pabeigts svarīgs posms, un šajā gadījumā būs brīvdiena. Aprīlis simbolizē veiksmi: darījuma noslēgšanu, paaugstināšanu amatā, eksāmenu nokārtošanu, bonusu. Viņš runā par siltām attiecībām komandā vai labām attiecībām starp biznesa partneriem.

Attiecībās viss ir bez mākoņiem, ir daudz mīlestības, partneri rūpējas viens par otru. Norāda uz sentimentalitāti, romantiku. Ir patiesa mīlestība vai arī viņa bija pagātnē, bet par viņu paliek labas atmiņas. Norāda uz sapņainu stāvokli, kurā netiek pievērsta uzmanība dažādiem sadzīves niekiem.

Vasilisa Volodina astroloģiskā prognoze 2022. gadam runā par veselības problēmu neesamību, slimības nedraud. Slimiem cilvēkiem tas sola ātru atveseļošanos vai ārstēšanas dinamikas izmaiņas pozitīvā virzienā.

Tiek novērota iekšējās attīstības nākamā posma pabeigšana. Varbūt parādīsies rezultāti, kas sagādā prieku, vai arī beigsies grūts periods un sāksies balta svītra. Pat ja smagi pārbaudījumi ir aiz muguras, tagad ir pienācis laiks sākt baudīt dzīvi un baudīt pat sīkumus. Jums vienmēr jānovērtē tas, kas jums ir, un neaizmirstiet par cenu, par kādu to saņēmāt. Bieži dzīvē cilvēki to saprot tikai pēc tam, kad viņi kaut ko zaudē. Jums nevajadzētu atkārtot izplatītu kļūdu, jo. Būs grūti atgūt zaudēto.

Vēzis (no 22. jūnija līdz 22. jūlijam)

Astrologs sola veiksmi radošo profesiju pārstāvjiem. Pienāk radošā uzplaukuma periods un jaunu ideju virpulis, daudzas no kurām būs ne tikai jaunas, bet arī veiksmīgas. Citu profesiju pārstāvjiem tas sola enerģisku darbošanos, jaunas idejas un iespējas. Viņš runā par pārmaiņām, kas būs pozitīvas. Tas ne vienmēr nozīmēs finansiālās situācijas uzlabošanos, iespējams vienkārši mainīt darbības veidu, labas attiecības kolektīvā utt.

Sarunas par pārmaiņām, kas būs patīkamas. Attiecības mainīsies, bet tikai uz labo pusi. Savā ziņā šī var būt pāreja uz jaunu posmu vai vienkārši svaiga gaisa malks, kas piešķirs jaunas krāsas un dos impulsu tālākai attīstībai. Simbolizē mātes mīlestību.

Lielisks laiks bērna ieņemšanai. Atveseļošanās, laba veselība, spēcīga imunitāte.

Ir jāiegūst jaunas zināšanas, jāmaina uzskati un uzskati par daudzām lietām. Tas ne vienmēr būs patīkami, un ir iespējamas vilšanās, jo. tas, pie kā jau sen pieradis, tiks iznīcināts. Bet jums nevajadzētu satraukties, tas viss ir nepieciešams. Padoms ir šāds: jūs zināt, kā mīlēt, rūpēties par citiem cilvēkiem, iemācīt viņiem jaunas lietas un būt pacietīgam pret viņu kļūdām. Mums tas ir jāturpina.

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augusts)

Biznesā un darbā viss notiek labi. Darbs, ar kuru cilvēks nodarbojas, viņam sagādā prieku un tiek godīgi atalgots. Biznesā sagaidāmi izdevīgi darījumi, kas nodrošinās labklājību ilgtermiņā.

Attiecībās viss ir bez mākoņiem. Pienāk periods, kad burtiski viss ir labi, pat sīkumi sagādā lielu prieku. Šajā brīdī cilvēku garīgā bagātība sāk aizēnot visu pārējo, liekot viņiem aizmirst par materiālo. Mājsaimniecības jautājumi pat nepazūd otrajā plānā, bet gan otrajā plānā. Bet dažos gadījumos astrologs brīdina par partnera savtīgām interesēm. Ja partneriem ir atšķirīgs sociālais vai finansiālais stāvoklis, tad jums jābūt uzmanīgākam.

Attiecībā uz ārstēšanu labvēlīga prognoze, bet bez krasām izmaiņām. Neceriet uz ātru atveseļošanos. Var runāt par iedzimtām (ģenētiskām) slimībām vai noslieci uz noteiktām slimībām.

Iepriekš cilvēkam bija zināšanu fragmenti, nebija vienotas izpratnes, bet tagad bilde veidojas un iegūst skaidras aprises. Ir pilnīgas zināšanas, kā rīkoties. Turklāt cilvēks sāk novērtēt viņam piederošās zināšanas un pieredzi. Mēneša padoms: pārāk neiegrimsti ikdienā un rutīnā. Tam ir nozīme, bet tas ir tālu no svarīgākā. Labāk vairāk laika veltīt ģimenei un savai attīstībai, baudīt dzīvi.

Lasi vēl: Viņi var visu: Pāvels Globa nosaucis zodiaka zīmes, kuras var kļūt bagātas krīzes laikā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment