Vasilisas Volodinas horoskops: 2022. gada aprīlim

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Iespējami negaidīti un nepārvarami apstākļi, kas neļaus veiksmīgi pabeigt iesākto. Ar to neko nevar darīt, šajā gadījumā nekas nav atkarīgs no jums un jūsu pūlēm. Būs problēmas komandā, būs zaudējumi, strīdi ar biznesa partneriem un citas nepatikšanas, kurām var būt globāls raksturs. Astrologs norāda uz periodu, ko var raksturot kā stagnāciju, kad nepieciešamas pārdomas, lai noteiktu turpmāko rīcību.

Vasilisa Volodina prognoze mīlestības ziņā ir šāda: nodevība, mīlas trīsstūris, nelaimīga mīlestība, nelaimīgas attiecības, kas izraisa ciešanas, bet viena vai otra iemesla dēļ joprojām turpinās. Brīdina par gaidāmo pārtraukumu, kura cēlonis būs maldināšana, nodevība vai pastāvīgas pretenzijas no nulles.

Izņēmuma gadījumos tas var liecināt par nāvi. Bieži vien simbolizē sirds slimības, depresiju un citus nervu traucējumus. Viņš stāsta par veselības pasliktināšanos, ārstēšana būs grūta, bet nesola pozitīvus rezultātus.

Vilšanās, kas var būt sāpīga. Jānoskaidro patiesība, kas ir tāda, ka labāk to nemaz nezināt. Viņa iznīcinās to, kam Jaunavas ticēja gadiem ilgi, liks tām pārskatīt savu viedokli par lietām. Bet, no otras puses, jūs varat atrast plusu. Tagad mums jārīkojas, jāsper solis, ko agrāk nevarējām spert, jo. nezināja patiesību un maldināja sevi.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Viņa runā par elastīgu cilvēku, kurš viegli reaģē uz jauniem izaicinājumiem. Viņš ātri pielāgojas jaunai komandai, viegli tiek galā ar sarežģītiem uzdevumiem, ar kuriem iepriekš nav saskāries. Bet var runāt arī par vieglprātīgu attieksmi pret biznesu, par to, ka cilvēkam pietrūkst daudz sīkumu. Bieži norāda uz izmaiņām biznesā vai karjerā. Gandrīz vienmēr tās būs pārmaiņas uz labo pusi.

Attiecībā uz attiecībām ir 2 galvenās nozīmes. Vai nu šis ir periods bez raizēm, kad attiecībās valda vieglums, vai arī tas ir kaprīžu, vieglprātības periods, kas var novest pie strīdiem. Bet ir vērts pieļaut arī cilvēka raksturu. kaprīzes var būt neizlēmības un pašpārliecinātības rezultāts, nevis slikts raksturs. Astroloģe norāda uz savstarpējas slīpēšanas periodu, uz to, ka attiecībās viens no partneriem ir manipulators. Attiecībās ir aprēķins, bet tam nav materiālas dabas.

Norāda uz ātru slimības izārstēšanu, bet tikai tad, ja tiek veikta ārstēšana. Ir iespējama veselības stāvokļa uzlabošanās, un tuvākajā laikā jaunas saslimšanas nav gaidāmas.

Dzīvē sākas materiālās labklājības periods. Jūs varat būt pārliecināts par nākotni un negaidiet nekādas nepatikšanas. Un bagātība var būt ne tikai materiāla, bet arī garīga. Aprīlis sola patīkamu un noderīgu komunikāciju, ko var uzskatīt par labu zīmi, ja priekšā kāda iemesla dēļ svarīgas sarunas vai vienkārši tikšanās.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Saistībā ar darbu vai biznesu norāda materiālo peļņu. Jūs varat paļauties uz labiem ienākumiem. Lai gan runa varbūt nav par ienākumiem, bet par to, ka cilvēkam vienkārši patīk strādāt dažādu iemeslu dēļ, kas var nebūt saistīti ar naudu.

Attiecībās valda cieņa un uzticēšanās. Partneri viens pret otru ir sirsnīgi, neviens neko nevēlas slēpt. Ja esat viens, varat paļauties uz iepazīšanos, kas beigsies ar labām un stiprām attiecībām.

Jūs varat paļauties uz ātru atveseļošanos vai labvēlīgu ārstēšanas kursu. Ja slimību nav, tad Volodina runā par spēcīgu imunitāti. Aprīlī par veselību bažām nav pamata.

Jums ir jāuzticas apkārtējiem cilvēkiem. Un, ja viņi jūsu labā dara labus darbus, atbildiet. Labs rada labu, un ikviens gūst labumu no šāda labā cikla. Bet, ja jūs darāt labu, negaidiet savstarpīgumu. Viņš saka, ka laipnība, ziedošanās un citas pozitīvas īpašības nekad nebūs liekas.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Ir gandarījums par to, ko dara. Biznesā un karjerā var cerēt uz stabilitāti, un, ja ir nepabeigti darbi vai projekti, tad tie beigsies ar pozitīvu un gaidītu rezultātu.

Attiecības ir labas un spēcīgas. Partneri pilnībā uzticas viens otram, dalās priekos un bēdās divatā, palīdz sarežģītās situācijās. Šādas attiecības ir reti sastopamas, un tās ir jālolo.

Ja ar veselību viss būs kārtībā, tad nekas nemainīsies. Ja ir slimība, tad var sagaidīt pilnīgu atveseļošanos. Pat ja runājam par nopietnām saslimšanām, varam rēķināties ar vismaz stāvokļa uzlabošanos.

Cilvēks ir gatavs palīdzēt citiem, viņš var paļauties uz palīdzību. Astro prognoze liecina, ka apkārtējie vai nu lūgs palīdzību, vai arī paši ir gatavi palīdzēt, bet neieinteresēti. Kad dzīvē pienāk labs periods, nevajag apmierināties ar to, kas tev ir, bet jāturpina virzīties uz priekšu. Kad cilvēkiem klājas labi, viņi bieži atpūšas, domājot, ka tā tas turpināsies. Jums nav jāatkārto viņu kļūdas.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 20. janvārim)

Cilvēks ir pārstājis baudīt darbu, pat materiālais atalgojums vairs nav motivācija. Visticamāk, tas ir tikai garlaicīgs darbs, netaisnīgi priekšnieku pārmetumi, atteikšanās tikt paaugstinātam amatā. Šādā situācijā nevajag ļauties izmisumam, un, ja darbs nemaz nepatīk, tad jāmeklē jauns. Kaut vai ar mazāku algu, bet garastāvoklis būs labāks. Iespējams biznesa nogurums, cilvēks nemeklē veidus, kā attīstīties, situācija atgādina stagnāciju.

Runājot par attiecībām, tas runā par lielu problēmu klātbūtni, kuru cēlonis bieži ir greizsirdība vai slēpts aizvainojums. Viens no partneriem visās nepatikšanās var vainot otru, taču viņš savas domas patur pie sevis, atstājot otru neizpratnē. Ja nesakārtosi attiecības un nerunāsi no sirds uz sirdi, tad situācija tikai pasliktināsies un beigsies ar smagu pārtraukumu, kura cēlonis būs banāla nevēlēšanās runāt.

Norāda uz depresijas, apātijas klātbūtni. Iespējama pārēšanās un problēmas ar lieko svaru.

Norāda uz pusmūža krīzi, kad cilvēks domā, ka dzīve ir nodzīvota veltīgi, un nekas labs priekšā nav. Iespējama depresija, kuru var pārvarēt, tikai jāpārstāj pasīvi gaidīt pārmaiņas. Padoms ir šāds: kad cilvēks aizmirst par garīgo attīstību un koncentrējas tikai uz dzīves materiālo pusi, tad agri vai vēlu viņu sagaida krīze. Un ar to būs grūti tikt galā, jo. viņš vienkārši nezina, kā to izdarīt. Ir jāattīstās vispusīgi, un no precēm un greznības nav jēgas, ja nemākam tās izbaudīt.

Ūdensvīrs (no 21. janvāra līdz 18. februārim)

Darbs sola iespēju atrast harmoniju starp materiālo un garīgo. Būs iespēja ne tikai labi nopelnīt, bet arī darīt to, kas patīk. Tas runā par profesionālo izaugsmi, sava potenciāla apzināšanos, sekmīgu aktuālo lietu nokārtošanu darba, biznesa vai studiju jomā.

Sola piepildīt vēlmes, kas saistītas ar mīlestību. Vientuļiem cilvēkiem būs iespēja atrast savu mīlestību, un tie, kuri ir attiecībās, būs pārliecināti, ka izdarījuši pareizo izvēli. Taču galvenā ziņa ir tāda, ka nevajag akli uzticēties savam partnerim, nevajag pieļaut situācijas, kad mīlestība ir aizvērusi acis. Cilvēks šādos brīžos var neredzēt pašu svarīgāko, nepievērst uzmanību tam, ko citi iesaka. Attiecībām ir jāiztur laika pārbaude, tas ir laimes priekšnoteikums.

Pilnīga slimības likvidēšana vai labs ārstēšanas kurss. Dažreiz norāda uz bērna ieņemšanu, runā par labu veselību un spēcīgu imunitāti.

Vieglprātīgiem un naiviem cilvēkiem jāiemācās dzīvot neatkarīgi, uzņemties atbildību par saviem lēmumiem un nepaļauties uz palīdzību no malas. Tāpat neaizmirstiet pašiem palīdzēt cilvēkiem. Darbības ir daudz svarīgākas par vārdiem. Jūtas jāpauž ar darbībām. Nebūs lieki atcerēties savus sapņus un mēģināt tos īstenot. Tavai dzīvei ir vajadzīgas jaunas krāsas, kuras nav nemaz tik grūti atrast, ja ieklausies sevī.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Atmosfēra kolektīvā nomācoša, nav noskaņojuma strādāt. Iespējams, pārmērīgs darbs liela darba apjoma dēļ vai bailes netikt galā ar saviem pienākumiem. Ir sajūta, ka jums ir jāuzņemas risks, bet jūs nevēlaties to darīt. Norāda uz nepareiziem aprēķiniem, kas liek nožēlot agrāk pieņemtos lēmumus.

Astroloģe norāda uz bailēm palikt vienam vai uz depresiju partnera neesamības dēļ. Tas liek jums uztraukties un šaubīties par sevi. Runā par nožēlu par savu rīcību pret partneri vai par kaunu no lietām, ko viņš, iespējams, zina vai jau zina. Bailes sabojāt savu reputāciju, taču tam ir iemesls. Tāpēc, ja attiecībās rodas problēmas, tad cēlonis ir pats cilvēks.

Pastāv liels risks atklāt bīstamu slimību, periodu svarīgas operācijas priekšvakarā. Jūsu veselības stāvoklis var pasliktināties.

Bailes un vainas apziņa neļauj uz lietām skatīties prātīgi. Šajā gadījumā nav svarīgi, vai jūs izdarījāt kaut ko sliktu vai nē, svarīgi ir tas, ka jūs zaudējat pašapziņu, šaubāties, baidāties spert nākamo soli, jo. domā, ka arī viņš kļūdīsies. Tas ir gadījums, kad saldie meli ir labāki par rūgto patiesību. Padoms ir šāds: vainas apziņai ir jāmotivē jūs labot pagātnes kļūdas. Gandrīz visu var labot, dzīvē ir maz nelabojamu lietu. Astrologs iesaka tuvākajā laikā atteikties no tā, ko nolemjat darīt, turpmāk riskējot savu rīcību nožēlot.

Attiecībā uz visām zodiaka zīmēm jauno prognozi 2022. gada aprīlim vairumā gadījumu var uzskatīt par pozitīvu. Finanšu sektorā Gaisa zīmēm veiksies. Taču neaizmirstiet, ka prognoze ir mājiens, nevis rīcības ceļvedis.

Lasi vēl: Lielbritānija paziņo, ka piegādās Ukrainai raķetes 180 miljonus eiro vērtībā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment