Vecāki nostāda meiteni izvēles priekšā: viņu nauda vai viņas sapņu vīrietis. Lūk, kādu pareizo izvēli izdarīja meitene

Natālija uzauga bagātā ģimenē, un viņai vienmēr ir bijis viss.

18 gadu vecumā viņa ieguva savu pirmo automašīnu, un 21 gadu vecumā viņai bija savs dzīvoklis. Viņa strādāja uzņēmumā, kas pieder viņas tēvam.

Viņš bija auditorfirmas īpašnieks, bet viņa sieva – ceļojumu aģentūras īpašniece. Meitene bija labi audzināta, taču viņa bija kaprīza un augstprātīga.

Viņai bija grūti ar puišiem, jo ​​viņas sabiedriskais loks vienmēr bija atšķirīgs un viņa nepievērsa uzmanību parastajiem puišiem, un viņa nevarēja atrast sev cienīgu vīrieti! No tiem, kurus viņa pazina, nevienam viņa nepatika.

Lasi vēl: Meitene meklēja savu māti, kura viņu pameta, kad viņai bija tikai viens gads, bet viņa atrada….

Vecāki sapņoja veiksmīgi apprecēt savu vienīgo meitu ar labu, cienīgu cilvēku. Galvenais, lai līgavainis būtu gudrs un spētu saglabāt un vairot bagātību.

Reiz, ierodoties uz sapulci, meitene kaut kā nepareizi novietoja automašīnu un nedaudz aizķēra citu automašīnu. No mašīnas izkāpa ļoti izskatīgs puisis, un viņu pārsteidza tas, ka viņš uz viņu pat nekliedza.

Uzklausīja viņu un teica, ka viss ir kārtībā. Pēkšņi pēc nedēļas viņa atkal satika šo puisi uz ielas, netālu no tirdzniecības centra. Puisis pasmaidīja un uzaicināja viņu uz kafiju kafejnīcā. Viņiem bija ļoti jautri, un viņi pat nepamanīja, cik ātri paskrēja laiks.

Viņi atvadījās un apmainījās ar tālruņu numuriem. Un tajā vakarā abi nevarēja aizmigt. Viņu pievilcība vienam pret otru bija tik liela, ka no rīta izlēma vel reizi tikties. Igors ļoti priecājās viņu dzirdēt, un pēc pusotras stundas viņi pastaigājās pa parku. Viņu romāns ilga apmēram 3 mēnešus, kad puisis bildināja meiteni, un viņi vienojās iepazīties ar radiniekiem.

Meitenes vecāki, nav ļoti priecīgi pieņemt znotu. Viņš bija cilvēks, kas nebija no viņu sociālā loka, un arī puisis bija nedaudz šokēts, jo finanšu jautājumi ar meiteni vispār netika apspriesti.

Jūtas bija spēcīgas, taču puisi samulsināja fakts, ka viņa mīļotā bija bagāta. Viņš vienmēr uzskatīja, ka vīrietim jābūt ģimenes galvai un arī viņa ienākumiem jābūt lielākiem. Viņam bija grūti samierināties ar to, ka viņš ir neviens un viņa sieviete, bagāta un slavena sabiedrotā, taču jūtas bija stiprākas, un viņš saprata, ka mīl viņu, un tas ir vissvarīgākais.

Viņi apprecējās, neskatoties uz visiem šķēršļiem, un viņas vecāki ļoti centās ar viņiem strīdēties. Viņas tēvs deva meitai izvēli: nauda un finansiālā labklājība vai draugs. Jūtas bija stiprākas. Meitene izvēlējās puisi un nekad to nenožēloja! Viņi vienojās ar Natāliju, ka paši pelnīs naudu, cik ģimenei vajadzēs, un aizliedza ņemt naudu no tēva.

Laika gaitā viņš atvēra savu biznesu – nekustamā īpašuma aģentūru, un viņi strādāja sev. Viņi saņēma labus ienākumus, viņiem bija pietiekami daudz naudas, bet Natālija atteicās no greznības jau pirms kāzām. Viņa izvēlējās savu vīru, nevis vecāku naudu. Trīs gadus vēlāk viņiem piedzima dēls.

Lasi vēl: Meitene meklēja savu māti, kura viņu pameta, kad viņai bija tikai viens gads, bet viņa atrada….

Laimīgi vecāki pateicas Dievam katru satikto dienu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment