Vecmāmiņa no Nebraksas pasaulē laiž pati savu mazbērnu

Foto ar ilustratīvu nozīmi / scarymommy.com

Nebraskā, ASV, kāda 61 gadu veca sirmgalve piekrīt būt par sava dēla un viņa vīra surogātmāti un laiž pasaulē pati savu mazmeitu. 

Kundzes dēls Metjū Eledžs un viņa vīrs Eliots Dohertijs ir uzsākuši laulāto kopdzīvi kā homoseksuāls pāris. Viņi abi ļoti vēlējās bērnu, tāpēc Metjū māte nevilcinādamies piedāvājusi savu palīdzību:

“Te nebija nekādas vilcināšanās, tas bija gluži dabisks instinkts”.

Tika veiktas vairākkārtējas medicīniskās pārbaudes, pēc kurām ārsti devuši zaļo gaismu procedūrai. Augli ieguva,  izmantojot 61 gadu vecās kundzes dēla spermu un viņa vīra māsas olšūnas, ziņo mediji.

Aizvadītajā nedēļā priekšlaicīgi šajā pasaulē ieradās meitenīte. Metjū un Eliots nolēma viņu nosaukt par Umu Luīzi. Metjū atzina:

“Kad esi homoseksuāls un precējies, tu saproti, ka brīdī, kad vēlēsies ģimenes pieaugumu, tam būs jānotiek pavisam citādākā veidā, kā ierasts. Ārstu komanda savu darbu izpildīja profesionāli, un pašlaik mēs varam atpūsties un izbaudīt skaisto brīdi”.

Izrādās, ka šis nebūt nav pirmais gadījums pasaulē, kad vecmāmiņa laiž pasaulē pati savu mazbērnu. ASV šāds gadījums jau ir bijis 2011. gadā, kad kāda sirmgalve palīdzēja savai neauglīgajai meitai tikt pie bērna.

Avots: jauns.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment