Autoavārijā izdzīvojusi sieviete brīdina – nelieciet savas kājas uz automašīnas salona paneļa!

35 gadus vecā Greina Kīlija, avārijas brīdī salauza katru kaulu viņas sejā pēc tam, kad piepūtās drošības spilvens, kā rezultātā tas atgrūda ceļgalus pret viņas pašas gavu.

2007. gada decembrī automašīna slīdējusi uz melnā ledus un ietriekusies sienā. Greinas ceļgali lielā ātrumā ietriecās sejā. Viņa guvusi asins izplūdumu smadzenēs, nelielu smadzeņu traumu un zaudējusi divus zobus.

Viņai bija jānoņem visa piere, lai divus gadus pēc tam to nomainītu uz pieri, kas veidota no keramikas.

Tagad šo stāstu Greina atklāj pasaulei, lai citi izvairītos no tā, ko ir pārdzīvojusi viņa. Greina vairākārt ir redzējusi slavenību fotogrāfijas, kurās redzams, ka viņi ir novietojuši kājas uz paneļa.

“Mana atveseļošanās ir bijusi ļoti grūta, un sakarā ar 2007. gada maija sarežģījumiem es joprojām atgūstos. Tas ir bijis garš ceļš. Man nav ne jausmas par nelaimes gadījumu, par to, kas notika trīs mēnešus pirms negadījuma un mēnesi pēc tā. Viena no manām pirmajām atmiņām ir skatīšanās spogulī pirmo reizi. Es nepazinu seju, kas skatījās uz mani.

Man šķiet, ka tas ir grūti, kad es nepārtraukti zaudēju vārdus sarunas vidū. Tas var notikt ar mani divdesmit reizes dienā. Man rodas galvassāpes, kad man apkārt runā pārāk daudz cilvēku, kad kāds mēģina ar mani runāt brīdī, kad skan mūzika, man reizēm arī ir grūti koncentrēties. Man joprojām nepatīk skatīties spogulī, un man nepatīk mana seja, bet tagad es varu ar to tikt galā daudz labāk.

Lūdzu, ieklausies manī un mācies no manas briesmīgās pieredzes. Tas salauž manu sirdi, ka es nevaru sazvanīt pietiekami daudz cilvēku, lai brīdinātu viņus, pirms vēl kādam ir jāiziet cauri tam, kam bija jāiet cauri man. Tici man, kad teikšu, ka tas nav tā vērts”.

Avots: 9gag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment