“Es pārcelties neplānoju, un šajā jautājumā nekādas piekāpšanās nebūs,” Aigars Grāvers joprojām dzīvo kopā ar sievu

Foto: jauns.lv

Visiem latviešiem labi zināmās grupas “Jumprava”  57 gadus vecais dalībnieks Aigars Grāvers un viņa 40 gadus vecā sieva režisore Aija Strazdiņa šī gada sākumā nāca klajā ar paziņojumu par laulības izjukšanu, taču par spīti tam abi joprojām dzīvo kopīgi celtajā mājā Pārdaugavā. 

Aigaram un Aijai ir divi bērni – Adrians un Alberts. Tieši šis ir iemesls, kāpēc Aigars nevēlas pamest ģimeni un turpināt dzīvi viens pats, zem cita jumta. Viņš sacīja, ka juridiski laulība ar sievu vēl nav šķirta, un nav arī paredzams, kad tas varētu notikt. Pēc paziņojuma par laulības izjukšanu, Aija Strazdiņa sniedza interviju žurnālam OK!. Intervijas laikā uz jautājumu, kāda būs tālākā viņu abu dzīve, viņa atbildēja:

“Ak Dievs – pa vienai dienai! Aigars ļoti daudz ņemas ar bērniem, tas ir burvīgi! Šajā punktā es neko negrasos mainīt. Viņam šobrīd ir daudz vairāk laika. Dzīvosim tikai katrs zem sava jumta”.

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Tas, ka Aigars joprojām dzīvo zem viena jumta ar sievu abu kopīgi celtajā mājā Pārdaugavā liecina, ka viņš nepiekrīt Aijas sacītajam, piebilstot, ka viņiem pašiem ir vēl daudz lietu, kas vēl ir jāpārrunā.

“Māja ir liela – divi stāvi, 150 kvadrātmetru. Vietas visiem pietiek. Es pārcelties neplānoju, un šajā jautājumā nekādas piekāpšanās nebūs. Varbūt pirms pārdesmit gadiem šādā situācijā būtu aizskrējis dzīvot uz savu ierakstu studiju vai pārceltos uz īrētu dzīvokli, bet tagad ir citi apstākļi – neesmu viens. Man ir jāuzaudzina bērni, mani puikas”.

Pašlaik mūziķis ir pilnībā nodevies mūzikai, lai kopā ar grupu “Jumprava” pabeigtu strādāt pie jaunā albuma. Tā atklāšana notiks jau šajā pavasarī. Novembra beigās gaidāms arī lielkoncerts “Arēnā Rīga”. Aigars aktīvi darbojas arī jaunajā latviešu seriālā “Viss pa jaunam”, kurā viņš ir atbildīgs par apskaņošanu, dizainu un noformējumu.

Gada sākumā Aigars guva potītes traumu un atklāj, ka kāja lēnām dzīst, un nu jau mūziķis pats staigā, dažbrīd pieklibojot.

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Pēc gūtās traumas mūziķis sākotnēji pārvietojās ar kruķiem un atzīst, ka tas esot bijis ļoti grūti, it īpaši, ja bija nepieciešams pārvietoties pa sniegu vai ledu. Arī mājās neesot bijis vieglāk, jo kruķu dēļ abas rokas esot bijušas aizņemtas un “ne tu vari ēdamo paņemt, ne ēst uztaisīt”. Aigaru no bezpalīdzības glāba kāds traumatologs, kurš ieteica viņam bezkruķu ierīci iWalk. Tas uzreiz atvieglināja dzīvi – bija vieglāk pārvietoties, rokas bija brīvas. Ar šo “dzelzs kāju” viņš pats uzstājās “Muzikālajā bankā” fināla koncertā Daugavpilī. Šobrīd šo “dzelzs kāju” Aigars ir izlicis pārdošanā:

“Man jau nebija citu variantu, bija jākāpj uz skatuves. Varbūt izskatījās diezgan jancīgi, cilvēki skatījās ar lielu līdzjūtību, jo pirmajā acumirklī ir iespaids, ka kājas nav. Tagad esmu savu bezkruķu ierīci izlicis pārdošanā, jo pašam tā vairs nav nepieciešama. Nomā tādu dabūt nav iespējams, tāpēc domāju, ka kādam, kam gadījies gūt traumu potītes rajonā, tā varētu būt noderīgs un ērts palīglīdzeklis veseļošanās laikā”.

Ja kādam ir interese nomainīt kruķus pret iWalk, Aigars Grāvers piedāvā to iegādāties pa 200 eiro.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment