Vectētiņš pēdējā gaitā uz bērēm izvadīts JCB ekskavatora kausā

Foto: SWNS

Vectētiņu, kurš braukājis ar rakšanas mašīnu, piemēroti izvadīja viņa ģimenes locekļi, ievietojot zārku vectēva mīļākajā JCB ekskavatora kausā, lai pēdējās gaitās viņu pavadītu uz atdusas vietu.

Viņš nomira 23. martā, 74 gadu vecumā, dienas pēc saļimšanas, kad bija gatavs darbam, un 12. aprīlī tika apglabāts savā dzimtajā vecpilsētā Linkolnšīrā. Viņa vecākais mazdēls Tomijs Finnijs nāca klajā ar ideju par to, kā izmantot JCB, lai nogādātu zārku uz bērēm, tādā veidā izrādot pienācīgu cieņu savam vectētiņam.

Džefrijs, kurš 52 gadus bija precējies ar savu sievu Valēriju, vairāk nekā 30 gadus bija strādājis celtniecībā un bija īpaši ieinteresēts JCB traktoros.

Foto: SWNS
Foto: SWNS

Kad viņš pirms 20 gadiem Barkstonā sāka strādāt uzņēmumā “Laffran Plant Hire”, tas bija viņa “sapņu darbs”, sacīja meita Džūlija Finnija. Džefrijs bija arī tēvs Terijam Daremam un Džeinai Velbornai, un viņam bija seši mazbērni un divi mazmazbērni.

Viens no Džefrija bijušajiem darba kolēģiem aizdeva savu JCB ģimenei priekš Džefrija bērēm. Džūlija teica:

“Apkalpošana bija jauka un viss, ko tētis būtu vēlējies. Viņš būtu mīlējis savu izvadīšanu kopā ar JCB. Tas bija fantastisks veids, kā atcerēties tēti”.

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment