Vēži – karjera, Lauva – stabili nervi: horoskops 2023. gada martam visām zodiaka zīmēm

Astrologi brīdina, ka marts var būt ļoti grūts ikvienam. Gan emocionāli, gan finansiāli. Bet tas nav viss, kam mums visiem vajadzētu pievērst uzmanību.

Kamēr krājām pārtiku un nomierinošos līdzekļus, lai izdzīvotu šo martu, astroloģe Olga Jakubovskaja stāsta, kas ikvienu no mums sagaida pirmajā pavasara mēnesī un kam būtu jāsagatavojas dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem.

 

Auns

Aunam marts būs diezgan darbīgs mēnesis. Otrajā dekādē (no 30. marta līdz 10. aprīlim) dzimušie Auni daudz laika veltīs finanšu lietām. Partneru skaits var palielināties. Gan biznesa, gan personīgi.

– Parādiet savas jūtas atklāti un kaislīgi, kā to varat darīt tikai jūs. Iepazīstieties, sazinieties, sāciet jaunas attiecības, – konsultē Olga Jakubovska. – Tāpat martu var veiksmīgi izmantot klientu bāzes paplašināšanai. Tuvāk marta vidum pienāks jums pazīstamais šķēršļu skrējiena periods. Vēlreiz pārbaudiet ienākošo informāciju, nerunājiet par to ne vārda un skatieties, ko sakāt un solāt sev.

 

Vērsis

Vērsis beidzot var uzelpot pēc pēdējo mēnešu saspringtajiem notikumiem. Krīzes situācijas beidzas, dodot vietu baltai svītrai.

“Zīmes vidū dzimušos pārstāvjus var pārsteigt negaidīti notikumi un nepārvaramas varas apstākļi, tāpēc pēkšņa pavērsiena un neparedzētu apstākļu gadījumā labāk ņemt līdzi plānu B,” saka Olga. – Marts nesīs iespējas radīt, izjust smalki un izrādīt maigumu un rūpes. Zīmes sākumā dzimušie Vērsi iegūs iespēju sasniegt savu mērķi, ja tas būs skaidri un konkrēti norādīts. No mēneša vidus pienāks spalvu tīrīšanas laiks: bez sirdsapziņas šķipsnām dodamies iepirkties, pie kosmetologa, spa procedūrām un iekšējā hedonisma apmierināšanai.

 

Dvīņi

Dvīņiem martā nebūs garlaicīgi. Lai ko viņi darītu. Daudzi zīmes pārstāvji sajutīs spēka, enerģijas un aktivitātes pieplūdumu. Astrologs iesaka izrādīt drosmi tajos jautājumos, kurus neuzdrošinājāties uzsākt.

– Un marts ir veiksmīgs arī psiholoģisko izrakumu ziņā. Savas zemapziņas noslēpumu pārdomāšana un atklāšana martā būs ļoti apsveicama. It īpaši, ja jau jūti tuvojošos lielas pārmaiņas, saka Olga. – Pašā mēneša sākumā palielinās jūtīgums un izklaidība, esi uzmanīgs ar detaļām un aprēķiniem.

Vēži

Pašpārvarēt spējīgie Vēži var sasniegt karjeras virsotnes, taču svarīgi nepārvērtēt savas spējas un noteikti savaldīt emocijas, kas dažkārt pārplūst un var stipri traucēt.

– Vēžiem, kas dzimuši savas zīmes pēdējā desmitgadē, vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā, kas pastiprināsies. Un arī pievērsieties savai bagātajai iztēlei un psiholoģiskajām prasmēm sajust citus cilvēkus, saka Olga.

 

Lauva

Daudzas Lauvas var sajust, ka situācija sakarst. Lai mazinātu nervu spriedzi, ir svarīgi neuzņemties pārāk daudz, deleģēt pienākumus un sadalīt lielos darbus mazos.

– Atšķaidiet saspringto grafiku, jo pastāv liela iespējamība pēkšņām situācijām, kas var jūs pārsteigt un izsist no saspringtā darba grafika. Un būtu jauki savaldīt pārmērīgo agresivitāti, kas var piezagties marta vidū, saka astroloģe.

 

Jaunava

– Jaunava marta pareģo patīkamus pārsteigumus, kas beidzot atšķaidīs pelēko ikdienu. Mēneša pirmā puse nes emocijas, kas jums parasti ir racionālākas. Tie var likt jums justies intravertākam nekā parasti. Ieteicams uzraudzīt slodzi, sadalot darba rutīnu un lietderīgu atpūtu, saka Olga Jakubovska.

Lasi vēl: 2023. gadā Skorpioni un Ūdensvīri var sagaidīt negaidītus pārsteigumus, piemēram, pārcelšanās, un Zivis var gūt finansiālus panākumus, prognoze visās zodiaka zīmēm

Jaunavām, kas dzimušas savas zīmes pirmajā dekādē, astroloģe iesaka atgriezt dzīvē veselīgu dzīvesveidu. Īpaši noderīgi būs apmeklēt baseinu,  vannas un citas līdzīgas procedūras. Pēc divdesmitā marta nenāks par ļaunu iziet plānveida medicīnisko apskati.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment