Vēži – karjera, Lauva – stabili nervi: horoskops 2023. gada martam visām zodiaka zīmēm

 

 

Svari

Svariem marts var būt mēnesis, kas apgriezīs viņu dzīvi kājām gaisā. Turklāt globālās izmaiņas var notikt pilnīgi dažādās jomās.

“Patīkama darbība jūsu personīgajā dzīvē liecina, ka ir pienācis laiks izņemt savus estētiskos aksesuārus un doties uz randiņiem,” saka Olga. – Esiet uzmanīgi iepērkoties, jo tēriņi var ievērojami pārsniegt plānoto. “Nav ko valkāt un nav kur likt” visu mēnesi staigās ar jums roku rokā. Nebūs lieki papildināt vitamīnu krājumus un kopumā rūpēties par veselību un stiprināt imūnsistēmu.

 

Skorpioni

– Skorpioni, mani mazie sarkasma un izsmalcināto manipulāciju cienītāji, saudzējiet apkārtējos, nolieciet malā tējkaroti, ar kuru jums patīk izgaršot smadzenes. Sarunu biedra vājo vietu intuitīvo sajūtu var rūpīgi izmantot savā labā, neaizskarot pretinieka dvēseles stīgas, iesaka Olga. – Burtiski no marta pirmajām dienām tevī pamodīsies Šarlaks, kurš tik un tā neguļ, turi viņu pie īsās pavadas, necenties izrakt pierādījumus tur, kur to nav.

Labāk ievirziet šo enerģiju mierīgā virzienā – atklājiet savus psiholoģiskos talantus un spēju prasmīgi salikt vārdus teikumos. Un tomēr, jūtot kāri pēc brīvības un izejot ārpus ierastā, nepārkāpiet robežu un esiet piesardzīgi. Visu martu jūs var sagaidīt nepatīkami pārsteigumi un zaudējumi. Ekstrēmos sporta veidus labāk atlikt uz veiksmīgāku periodu.

Strēlnieks

Strēlniekiem martā būs iespēja mērogot gan finansēs, gan sirdslietās.

– Rūpējies tik skaisti, cik vien vari, parādi savu dabisko dāsnumu, – saka astroloģe. – Daiļā dzimuma pārstāvēm vajadzētu izvairīties no vēlmes valkāt visu to labāko uzreiz. Tomēr demonstrējiet sevi, strādājiet pie personīgā zīmola, reklamējiet sevi un savus pakalpojumus – marts sniedz visas iespējas izaugsmei un attīstībai.

Bet vispirms padomā, tad dari – nemulsi! Strēlnieka otrās dekādes pārstāvji var veiksmīgi tikt pie prēmijas vai cita finansiāla bonusa.

 

Mežāzis

– Strādīgie Mežāži pēc ziemas pārakmeņošanās nedaudz atdzīvosies, nokratīs mūžsenos sasniegumu putekļus, kļūstot aktīvāki, elastīgāki un sabiedriskāki. Negaidīti apstākļi liks jums pamest komforta zonu un pieņemt lēmumus ātrāk nekā parasti.

Izvairieties no neplānotiem tēriņiem, pēkšņi pamodušās augstsirdības un neracionāliem ieguldījumiem, saka Olga.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ar ādu var sajust tuvojošās būtiskas pārmaiņas dzīvē. Viss var mainīties tik krasi, ka nespēsi sekot līdzi notikumiem. Pats marta sākums būs noderīgs finanšu jautājumu risināšanai. Pārvaldiet savus līdzekļus saprātīgi, tostarp, protams, neliedziet sev jaunu sīkrīku iegādi.

Marta otrajā pusē ķer veiksmi aiz astes, notikumi var izvērties tev par labu. Brīvie Ūdensvīri var iegūt jaunas paziņas ilgtermiņā.

 

Zivis

“Zivīm marts notikumu rakstura ziņā var būt ļoti neskaidrs un raibs mēnesis,” atzīmē Olga Jakubovskaja. – Mēģiniet izprast baiļu, šaubu par sevi un pašizpausmes bloķēšanas cēloni. Cīnoties ar viņiem, jūs varat sasniegt jaunu līmeni. Ir pienācis laiks kontrolēt emocijas un darīt to, kas jādara caur “negribu”. Pašdisciplīna nākamajos divarpus gados noderēs, citādi sajutīsi, ka “dzīve ir pagrimums” un ieslīgst depresīvos stāvokļos, tāpēc jāsavācas!

Marta vidū, pēc astrologa domām, Zivis varētu vēlēties mainīt savu stilu. Gan pašu, gan interjerā. Šajā sakarā Olgai ir padomi Zivīm kā partnera zīmei: pirms lēmuma pieņemšanas konsultējieties ar saviem mīļajiem.

Lasi vēl: Babas Vangas horoskops 2023. gadam. Ko sagaidīt no 2023. gada?

No marta otrās puses Zivīm jāuzmanās ar caurdurošiem priekšmetiem, uguni un agresijas uzbrukumiem – izmantojiet šo milzīgo enerģiju sportā un startup. Bet alkoholu martā labāk izslēgt. Vismaz uz laiku.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment