VIDEO: 10 fakti par Top Gear un ieskaits jaunajā šova The Grand Tour!

the-grand-tour-clarkson-jeremy

Tas nu ir noticis – ir paziņots oficiālais jaunā šova The Grand Tour pirmizrādes datums – 2016.gada 18.novembris! 

Jaunā šova pirmajā epizodē leģendārā trijotne Dzeremijs Klarksons (Jeremy Clarkson), Džeimss Mejs (James May) un Ričards Hammonds (Richard Hammond) testēšot trīs superauto – Ferrari LaFerrari, McLaren P1 and Porsche 918 Spyder.

ferrari-laferrari

mclaren-p1

2015-porsche-918-wallpaper-2015-porsche-918-spyder

Jaunā šova pirmajā epizodē piedalīšoties arī vairākas slavenības – šobrīd ir zināms, ka tajā dalību ņems aktieri Mets Deimons (Matt Damonun) un Šarlīze Terona (Charlize Theron) – pārējo slavenību vārdi netiek atklāti.

Zināms arī, ka kopējais jaunā šova budžets ir 160 miljoni anglijas mārciņu un plānots uzņemt 36 epizodes, kas nozīmē, ka vienas epizodes budžets ir aptuveni 4,5 miljoni mārciņu, kas pēc zinātāju stāstītā ir aptuveni 4 reizes lielāks par vecā BBC raidījuma Top Gear budžetu.


Šādi izskatās telts, kurā tiks filmētas The Grand Tour epizodes

Lai skatītos jaunā šova epizodes, būs nepieciešam abonēt Amazon Prime interneta televīziju, kas maksā 99 ASV $ gadā, bet ir pieejama arī 30 dienu bezmaksas iepazīšanās versija, ko noteikti var izmantot, lai noskatītos vismaz pirmo The Grand Tour epizodi.

Un vēl varbūt jau redzēts, bet Klarksona humoram atbilstošs video, kurā viņš pajoko, ka viņiem būs nepieciešams ātrāks helikopters, jo esošajam acīmredzot ir grūtības ar kāda superauto filmēšanu, jo tas vienkārši netiek tam līdzi:

VIDEO:

10 fakti par Top Gear:

https://www.youtube.com/watch?v=pN8opXE_VQw

Jaunā šova The Grand Tour oficiālais vide tīzeris:


Te var apskatīt arī šova The Grand Tour oficiālo lapu https://www.amazon.co.uk/b?node=10257739031

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment