VIDEO: Viņš uzbūvēja savai ģimenei māju no zelta piramīdas formā un sāka notikt neticamais…

zelta-piramida

Džims Onāns (Jim Onan) vienmēr apbrīnoja Ēģiptiešu kultūru. Viņš arī analizējot dažādus pētījumus bija noskaidrojis, ka Ēģiptes Gizas piramīdas ražo sava veida enerģiju. Džims nāca no vidusmēra ģimenes. Viņam ir 5 bērni un sieva Linda. Savu biznesu viņš bija uzsācis no nulles un bija veltījis tam smagu darbu ik dienas. lai pamazām to attīstītu un nostabilizētu. 

70-tajos gados piramīdas bija ļoti populāras dēļ to mistērijas. Arī Džimu māca ziņkārība, tāpēc viņš nolēma pats ap savu māju uzbūvēt nelielas piramīdas un cilvēki, kas apciemoja viņu, apgalvoja, ka noliekot rokas tieši virs mazajām piramīdām, viņi sajūt savādu enerģijas virpuli, kas nāk tieši no piramīdas augšas. 

Džims turpināja būvēt nelielas piramīdas, bet tad savā pagalmā nolēma uzbūvēt arī vienu nedaudz lielāku – aptuveni 4 metrus augstu piramīdu. Viens no viņa dēliem bija botāniķis un viņš nolēma piramīdā pamēģināt izaudzēt dažādus augus. Rezultāts pārsteidza visus – augi piramīdā auga aptuveni 3 reizes ātrāk, nekā ārpusē!

jimonangoldpyramid

Kādu dienu Džims ar sievu Lindu apspriedās par to, kāda veida jauno ģimenes māju būvēt un sieva, jokojot teica, kāpēc gan to nebūvēt piramīdas formā? Bet Džims par to aizdomājās un beigās arī pieņēma lēmumu māju tiešām uzbūvēt piramīdas formā – kad tā tika pabeigta, tā bija oriģinālās Giza piramīdas kopija, kas izmēros bija 1/9 daļa no oriģinālās piramīdas. 

Kad mājas būvniecība jau tuvojās finišam un tā jau bija piramīdas formā, notika kas pārsteidzošs – tieši mājas vidū sāka parādīties burbuļojošs ūdens, kas nāca no pazemes avotiem! Pārsteigti un apmulsuši par negaidīto pavērsienu, viņi pārplānoja māju tā, lai pirmajā stāvā būtu baseins, kurš pildītos ar avota ūdeni un tika arī piesaistīti eksperti, kas lieko ūdeni novadīja ārpus mājas apkārtējā teritorijā.

Līdz ar to tika pieņemts, ka tieši ēkas piramīdas forma bija tā, kas lika pazemes avotu ūdenim izplūst virspusē, jo iepriekš šajā vietā bija pilnīgs sausums un nekas neliecināja par pazemes avotiem.

Bet Džimam vēl nebija gana – viņš bija tik ļoti aizrāvies ar Ēģiptiešu kultūru, ka nolēma savu ģimenes māju-piramīdu pilnībā pārklāt ar 24 karātu zeltu! Neticami, bet viņš to arī izdarīja un tas viņam izmaksāja 1 000 000 dolāru. Līdz ar to viņa ģimenes māja ir plašākā ar zeltu pārklātā virsma visā Ziemeļamerikā. Protams, ka māja-piramīda izraisīja arī neviltotu cilvēku interesi un ātri vien Džims atvēra savu māju arī tūristu apskatei un par to interesi viņš joprojām sūdzēties nevar.

Interesanti, ka arī vairākas slavenības ir izrādījušas interesi par viņa māju-piramīdu – Maikls Džeksons savā laikā gribēja uzņemt šeit mūzikas videoklipu un Muhameds Alī pat piedāvāja to iegādāties, lai šeit iekārotu treniņu vietu.

Kāds strādnieks vārdā Ralfs apgalvoja, ka ikdienas dzēra avota ūdeni, kas bija zem piramīdas un pēc kārtējā ārsta apmeklējuma konstatēja, ka viņa iepriekš paaugstinātais asinsspiediens ir normalizējies. Mājas īpašnieks Džims gan uzskatīja, ka tas izklausās pārāk neticami, tāpēc atļāva ikvienam interesantam lietot avota ūdeni un ar laiku vairāki cilvēki sāka apgalvot, ka viņi jūtas labāk un ir dziedētas vairākas viņu kaites. Vēlāk dziļāk izpētot ūdens struktūru izrādījās, ka tas ir pozitīvi uzlādēts un tas vārētu būt viens no iemesliem tā ārstējošajām īpašībām.

4 pierādīti fakti par to, kas notiek piramīdas formas būvēs:

  1. Palielinās pārtikas un citu augu augšanas ātrums par vairāk, kā 300%
  2. Tās piesaista zemūdens avotu ūdeni
  3. Akmens piramīdām, kas būvētas vairāk, kā 10 000 senā pagātnē ir paaugstināta negatīvo jonu koncentrāciju, kas labvēlīgi ietekmē cilvēku veselību
  4. Piramīdā esošais ūdens tiek pozitīvi uzlādēts, līdz ar to tas atstāj pozitīvu iespaidu uz cilvēku veselību

Džima un viņa ģimenes stāsts var šķist gandrīz vai neticams, tāpēc tas joprojām piesaista daudzu interesi un par to pat ir uzņemta dokumentālā filma, kuru var noskatīties zemāk:

VIDEO:


zelta-piramida-maja

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment