VIDEO: Ārsti domāja, ka sievietes vēderā ir audzējs, taču patiesība bija šokējošāka!

Sāra Abutaliba dzīvo kādā mazā Marokas ciematiņā. Sievietei ir 3 adoptēti bērni, kas viņai jau ir dāvājuši mazbērnus. Sāra laimīgi dzīvoja savu dzīvi līdz viņas pagātne sāpīgā veidā sāka par sevi atgādināt.

zara

1955. gadā sieviete gaidīja pasaulē ierodamies savu pirmdzimto. Taču kaut kas nogāja greizi. Dzemdības sākās pārāk ātri, tomēr 48 stundas mocītais mazulis tā arī nepiedzima. Sāras ģimene sievieti nogādāja slimnīcā.

Tolaik Marokā bija pieņemts, ka sievietes dzemdē mājās, jo nebija pieejamas ultrasonogrāfijas pārbaudes. Tāpat netika nodrošināta nekāda veida medicīniskā palīdzība grūtniecēm.

z2

Kad ārsti nolēma Sārai veikt ķeizargriezienu, sieviete nobijās, jo cita dzemdētāja, ko ārsti operēja pirms tam, nomira no lielā asins zuduma turpat uz operāciju galda. Sāru pārņēma panika, un viņa aizbēga no slimnīcas. Viņas stāvoklis uzlabojās, un Sāra nodomāja, ka bērns vēderā ir “aizmidzis”, un ieradīsies šai pasaulē tad, kad būs tam gatavs.

Sieviete ticēja marokiešu leģendai, ka, ja bērns nepiedzimst noteiktajā laikā, viņš aizmieg mātes vēderā, lai sargātu viņas godu. Bērns piedzims tad, kad pienāks viņa laiks.

Sāra ticēja, ka viņai vienkārši ir jāgaida. Taču nekas nenotika. Sieviete nedaudz pieņēmās svarā, taču citādā veidā slikti nejutās. Viņa samierinājās, ka bērns ir “aizmidzis”, un nolēma to nemodināt. Taču bērna kustības viņa sevī nejuta.

Pēc 46 gadiem, kad Sārai bija 75 gadi, viņas “aizmigušais” bērns par sevi atgādināja. Viņa juta asas sāpes vēderā un nolēma doties pie ārsta.

zar3

Ārsti atgrieza sievietes vēderu un nespēja noticēt tam, ko redzēja …

zar4

Pārakmeņojies bērns! No 1955. gada viņš atradās mātes vēderā, kur lēnām pārvērtās akmenī no kalcija uzsūkšanās.

zar5

Augļa sacietēšana izglāba Sāras dzīvību. Tomēr pēc 46 gadiem “bērns” kļuva tik ciets, ka radīja sievietei sāpes.

zar6

Šāds medicīnas brīnums ir liels retums, jo parasti mirušais auglis mātes vēderā apdraud sievietes dzīvību. Tas, kas notika ar Sāru un viņas mazuli, ir neticams gadījums un zinātnes mīkla. Līdz šim ir fiksēti 300 gadījumi, kad mātes vēderā esošais auglis ir pārakmeņojies.

Avots: g8ozd.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment