VIDEO: Artusa Kaimiņa kamera: Tālāk jau vairs nu kur iet… valsts tiek izzagta visu acu priekšā!

Artusa Kamera rāda kā saimnieko NMDP vadība – Ploriņš un Pupele. Lūk ko raksta portāls IR –
NMPD vadītāja vietniece Renāte Pupele aģentūrai LETA paudusi, ka plāno iesniegt sūdzību Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā par deputāta Artusa Kaimiņa (LRA) pārmetumiem un apvainojumiem.
Pupele Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijai sniedza ziņojumu par NMPD kapacitāti nodrošināt neatliekamo medicīnisko palīdzību ārkārtas situācijās un katastrofās. Kaimiņš direktora vietniecei prasīja, vai visu automašīnu iegāde tiek saskaņota ar Veselības ministriju (VM), interesējoties par direktora Armanda Ploriņa automašīnu, kas, kā apgalvoja deputāts, iegādāta nesen. Pupele skaidroja, ka visu automašīnu iegāde tiek saskaņota ar VM, taču norādīja, ka nezina, par kuru gadījumu ir runa. Savukārt Kaimiņš teicis, ka NMPD direktora vietniece melo.
Deputāts pievērsa uzmanību NMPD vadītāja vietnieces atalgojumam, norādot, ka Pupeles piemaksas veidojot lielāku atalgojuma daļu nekā alga. NMPD pārstāve skaidroja, ka atalgojumu ietekmē Latvijas prezidentūra Eiropas Savienības Padomē. Viņas skaidrojumu laikā Kaimiņš izmantoja frāzi “beidziet melot”, kā arī mudināja NMPD direktori par viņa izteikumiem vērsties Ētikas komisijā. Pupele vairākkārt aicināja Kaimiņu viņu neapvainot, taču pēc pēdējiem izteikumiem apņēmās rakstīt iesniegumu.
Avots: Sunubuda.tv

https://www.youtube.com/watch?v=Hn95HSAYIzE

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment