VIDEO: ARTUSA KAMERA BEIGAS. Iespējams, emocionālākā Kaimiņa uzruna saviem sekotājiem un atbalstītājiem!

Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanas galaziņojums BEIDZOT ir apstiprināts un parakstīts. Tas nebija viegli, taču to izdevās panākt! Katrs, kas atbalstīja Artusa Kaimiņa pūles, katrs, kas rakstīja e-pastus “šaubīgajiem” deputātiem, arī ir ielicis savu artavu šajos panākumos! Un Artuss saka: “Paldies!”

“Maximas parlamentārās izmeklēšanas komisijas galaziņojums tomēr beidzot ir apstiprināts un arī parakstīts. Ar visiem uzvārdiem. Paldies Tev, ka rakstīji deputātiem, un paldies, ka spiedi “like”. Ja gribam, tad varam. Kopā.
Bet audzējs mūsu valstī vēl ir. Un tie ir tie, kuri gribēja no galaziņojuma atbildīgos uzvārdus izslēgt – Tretjaka, Zujevs, Dālderis, Loskutovs, Vectirāns. Un jā, arī Rībena, jo viņa nebalsoja vispār. Audzējs ir arī tie septiņi, kuri ir politiski un morāli atbildīgi par Zolitūdes 54 upuriem – Valdis Dombrovskis, Kampars, Pavļuts, Pūce un Matīss, Ušakovs un Vircavs. Šie cilvēki nēsāja sabiedrības uzticības mandātu, bet sabiedrību pievīla. Nākamreiz, kad ej balsot, padomā, vai viņi ir pelnījuši Tavu uzticības mandātu. Protams, ka nav!
Un tiekamies ar Seržantu pēc 3 gadiem priekšvēlēšanu sapulcē. Cerams, ka viņš neatnāks.” VIDEO:

https://youtu.be/3yvgs2CLbvw

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment