VIDEO: Deputāts Artuss Kaimiņš AirBaltic lidmašīnā atkal uzsāk karstas diskusijas ar stjuartēm!

Artuss Kaimiņš: “Vakar vakarā ar aviokompānijas AirBaltic lidmašīnu atgriezos no komandējuma Briselē. Nekas nav mainījies, kopš atgadījuma maijā, kad, atgriežoties no Lisabonas, mani “savāca” policija, jo uzdevu stjuartei jautājumu – kāpēc netiek lietota valsts valoda saziņā ar pasažieriem? Arī šoreiz valsts valoda netika lietota, un arī šoreiz stjuartei lūdzu skaidrot, kāpēc informācija pasažieriem netiek sniegta valsts valodā. Un man jau otro reizi paskaidroja, ka tāda ir “procedūra” un savas pretenzijas varu rakstīt iesniegt kompānijas vadībai, kā arī to, ka man jau viss esot izskaidrots. Diez vai. Kaut kas tomēr bija savādāk. Šoreiz ar policiju nedraudēja, un tā pie lidmašīnas mani nesagaidīja.
AirBaltic rīcību un “procedūras” jau atkal, otro reizi pieprasīšu skaidrot lidsabiedrības vadībai un Satiksmes ministrijai. Šoreiz piebiedrosies arī Rihards Kols (NA) un Vilnis Ķirsis (Vienotība).”
Atgādinām, kad šī nav pirmā reize, kad Artuss cenšas noskaidrot, kāpēc Latvijas nacionālajā aviokompānijā AirBaltic, informācija netiek sniegta valsts valodā, t.i. latviešu valodā! Iepriekšējo video var noskatīties ŠEIT!
VIDEO:



Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment