VIDEO: Ēterā atkal “Suņu būda”. Uz sarunu aicināta Ventspils Augstskolas rektore Gita Rēvalde.

““Suņu būdā” Gita Rēvalde – Ventspils Augstskolas rektore, Asociētā Profesore. Ministru kabineta iecelta amatpersona.

Tad nu tagad sanāk tā: provinces pilsētā pie jūras, kuru pārvalda priekšsēdētājs, kurš tiesiski ir atstādināts no amata, kuram ir Padomju laikā iegūts 5 gadu diploms ekonomikā ir sadomājies, ka var pārvaldīt arī Valsts augstskolu. Ir iecelts nozares kurators no tās pašas provinces pilsētas domes- tāds Vītoliņš, kuram ir Padomju laika inženiera diploms.
Tad nu viņi ir izdomājuši, ka drīkst noteikt kas kuram ko maksās, ko finansēs, ko drīkst un ko nedrīkst.

Ir pat tiešais telefons ar kādu augstskolas profesoru.

Nav jau tā, ka viņiem tur iet ļoti viegli – ceļā Piejūra – Vācija – Indija ir pazudis viens augstskolas uzbūvētais satelīts. Kā tagad fotografēt kuģus virs Baltijas jūras vairs neviens nesaprot. Bet bēda nav pārāk liela – naudas plūsma neapstājas! Ka tik ne tā Rēvalde! – viņa visur grib jaukties un maisīties.

Viss ir kā komunistu laikos: gribi amatu-  esi īstajā partijā; visu vada ar draudiem un iebiedēšanas metodēm. Vecā čekistu skola darbojas!

Tikai skumji, ka studenti klusē. Vai viņu garu iemidzina dzīve kā “multenē”- ar krāsainām govīm, perfekto mauriņu un puķu zaķiem? Vai arī tā ir čekas skola – radīt cilvēkiem Leiputrijas ilūziju, tad tā aizsegā var darīt visus, pat viszemiskākos un ļaunākos darbus.”

VIDEO:

https://youtu.be/853yCXpFAl0

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment