VIDEO: Kaimiņi dzirdēja bērnu kliedzienus, tāpēc ielūkojās mājas logos. Redzētais šokēja! Tūliņ tika izsaukta policija.

Tā bija māja, no kuras dvesa kaut kas nepatīkams un pretīgs. Tomēr kāds no kaimiņiem saņēmās drosmi, lai pieietu tai klāt, jo dzirdēju bērnu kliedzienus. Aiz apputējušiem logiem viņš ieraudzīja, ka mājā nav neviena pieaugušā, tikai divi mazi bērni … pieķēdēti pie trubas. Blakus viņiem nolikts spainis ar ūdeni un pods, kur nokārtot dabiskās vajadzības. Kaimiņi nekavējoties izsauca policiju.

Kad policisti ieraudzīja, kādos apstākļos bērni dzīvo, pat viņiem sametās škērmi. Izrādās, ka šis ir veids, kādā bērni tiek atstāti mājās, kad mātei un viņas piedzīvotājam ir jāiet uz darbu vai izklaidēs. Bērni tikuši pieķēdēti gan uz pāris stundām, gan vairākām dienām. Kā kuru reizi.

Arī pienācīgi baroti bērni netika. Ledusskapis mājās bija tukšs. Taču bija dārzā nošautie baloži. Ar tiem arī baroja bērnus.

Sākumā māte teica, ka pati bērnus pieķēdējusi, taču tad izrādījās, ka to darījis viņas mīļotais. Viņam piesprieda divus gadus un 2 mēnešus nosacīta soda, bet mātei atņēma vecāku tiesības.

Bērnus atdeva vecmāmiņai – bioloģiskā tēva mammai. Viņa, protams, bija šokā par bērniem nodarīto nežēlību. Tikai nedēļu nodzīvojuši pie vecmāmiņas, pie kuras pirms tam nedrīkstēja pat ciemoties, bērni pilnībā mainījās. Viņi smējās un rotaļājās un atkal sāka uzticēties cilvēkiem. Tiesa gan – mazie vēl arvien modās naktīs un kliedza no murgiem, kas viņus vajāja.

Māte gan cer, ka kādreiz atgūs savus bērnus. Viņa pat devās uz abu jauno mītnes vietu blakus ciemā, taču brīdī, kad bijusī vīra māte lika izvēlēties starp bērniem un savu mīļāko – sieviete izvēlējas savu piedzīvotāju.

VIDEO:


Leave a Comment