VIDEO: Krievu miljonāra dēls ar auto ārdās pa Maskavu un ņirgājas par policiju…

Neliels bariņš jauniešu Mercedes-Benz džipā pa Maskavas pilsētas ielām traukušies lielā ātrumā un mēģinājuši aizbēgt no policistiem, pārkāpjot virkni ceļu satiksmes noteikumu un radot neskaitāmas bīstamas situācijas gan citiem autovadītājiem, gan gājējiem.

Interesantākais un noteikti arī stulbākais ir tas, ka pakaļdzīšanās iemūžināta video, kuru tiešraidē varēja skatīties visi interneta lietotāji.

Krievijas mediji jau noskaidrojuši, ka Mercedes-Benz džips pieder 20 gadīgajam Ruslanam Šamsuarovam, kurš ir naftas kompānijas “Lukoil” viceprezidenta un Krievijas oligarha Azata Šamsuarova dēls! Viņš pats gan nav bijis pie stūres., bet tas jaunietim nav liedzis video iemūžināt bēgšanu – pakaļdzīšanos Krievijas galvaspilsētā.

Kad automašīnu pamanījuši ceļu policisti un pavēlējuši vadītājam apstāties, autovadītājs šo aicinājumu ignorējis – tā vietā viņš spiedis pedāli grīdā un centies aizmukt. Brīdī, kad ceļu policisti uzsākuši pakaļdzīšanos, džipa īpašnieks un oligarha dēls Ruslans video straumēšanas vietnē “Periscope” uzsācis bēgšanas video tiešraidi.

Pakaļdzīšanās ilgusi aptuveni desmit minūtes un noskaidrots, ka džipu centušās panākt veselas sešas (!) ceļu policijas ekipāžas! Pēc tam jaunieši apstājušies, aši izkāpuši no auto un skrējuši katrs uz savu pusi, taču policisti viņus panākuši un apcietinājuši.

VIDEO:


Pat pēc incidenta oligarha dēls nav varējis mitēties – viņš savos sociālajos tīklos publicējis vēl vienu sižetu, kurā ņirgājies par policistiem, smieklīgo soda naudas apmēru un sajūsminājies par bēgšanu no likuma sargiem:

Šobrīd Ruslans izdzēsis visus savus profilus sociālajos tīklos un sniedzis publisku paziņojumu, kurā atvainojies par šo starpgadījumu. Viņš arī apgalvojis, ka tas vairs nekad neatkārtosies, un džipa vadītājs bēdzis no policistiem tikai tāpēc, ka pārējie kompānijas biedri viņu ķircinājuši, bet šoferis vēlējies padižoties draugu priekšā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment