Ak, talantīgie un izdomas pilnie Latvijas likumpārkāpēji!

bath-2192_960_720

Latvijā dzīvo ne tikai atjautīgi likumpārkāpēji, bet arī policisti. Kamēr pirmie visādos veidos mēģina atrast, kā realizēt nelegālo alkoholu, otri cenšas teju vai ielīst likumpārkāpēja galvā, lai šinī konkrētajā epizodē atrastu slēptuvi.

Zemgales iecirkņa kriminālpolicisti un kārtības policisti bija saņēmuši operatīvo informāciju, ka, iespējams, kādā Torņakalna dzīvoklī Rīgā 1963. gadā dzimis vīrietis ierīkojis nelegālā alkohola tirdzniecības vietu.

Policisti devās uz konkrēto mājokli, taču sākumā neatrada nekādas norādes, ka tur tiešām tiktu tirgots alkohols. Tomēr veicot pamatīgāku pārbaudi, mājas bēniņos tika atrasta muca ar 100 litriem nelegālā alkohola. Un te sākas stāsta jautrākā un interesantākā daļa – izrādās, ka mājokļa saimniekam izdomas netrūkst.

Scenārijs aptuveni šāds: kolīdz pie viņa ierodas nelegālā alkohola tīkotāji, tā kungs viņus aicina uz dušas telpu.. Nē, ne mazgāties! Izrādās, ka no bēniņiem, kur stāvēja muca ar nelegālo alkoholu, uz dušu veda caurulīte. Saimnieks atnāca, atgrieza krānu un klients saņēma savu kāroto pirkumu.

Tika uzsākta administratīvā lietvedība par akcizēto preču iegādes, realizācijas un uzglabāšanas noteikumu pārkāpšanu. Par šādu pārkāpumu paredzēts sods no 70 līdz 7100 eiro.

Avots: kasjauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment