VIDEO: Lūk, iemesls, kāpēc “Miss Universe” skaistumkonkursa vadītājs kļūdījās, nosaucot uzvarētāju!

Šķiet, ir tikai divas lietas, ko skaistumkonkursu dalībnieces ļoti, ļoti vēlas. Pirmā – viņas visas kā viena grib mieru pasaulē, otrā – viņas grib savā skaistajā galvā uzlikt to skaisto, mirdzošo kroni. Taču nepatīkama ir situācija, ja tas kronis tiešām arī tiek uzlikts galvā, taču pēc laimes mirkļa izbaudīšanas nākas secināt, ka to spožumu ir lemts nēsāt citai.
2015 gada “Miss Universe” skaistumkonkursa vadītājs Stīvs Hārvijs (Steve Harvey) pieļāva briesmīgu kļūdu. Viņš par uzvarētāju pasludināja Kolumbijas pārstāvi, lai gan patiesībā kronim vajadzēja rotāt Filipīnu pārstāves galvu. Brīdī, kad Hārvijs to saprata viņš drosmīgi steidza kļūdu labot. Skatītāji vadītāju izsvilpa, un abas dalībnieces īsti nesaprata, kas notiek un kā rīkoties tālāk.
Savulaik, tika runāts, ka skaistumkonkursa rīkotāji speciāli pieļauj šādas kļūdas, lai par konkursu runātu un to atcerētos. Pat ja tā, tas tomēr ir milzīgs kauns un pārdzīvojums gan šova vadītājam, gan abām daiļavām. Attēlā redzamā konkursa rezultātu lapiņa gan parāda, ka tā uzreiz saprast, kura ir uzvarētāja, tā īsti nemaz nevar.. Lai nu kā – kronis ir atdots, konkurss ir noslēdzies un par to runā un raksta teju visas pasaules valstis. VIDEO:

https://youtu.be/nmqAjr0xs04

noskaidrots-iemesls-kapec-miss-universe-vaditajs-kludijas.-ka-tu-reagetu-uz-so-567804ef40876-e1450706274936-672x384

Arī vakara vadītājs iespējams bija satraucies un varēja nepamanīt tos mazos burtiņus lapiņas labajā, apakšējā stūrī..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment