VIDEO: Ooho! Šī ēdamā “ūdens pudele” iespējams ir mūsu nākotne!

Tapis iespējams viens no pēdējā laika ģeniālākajiem izgudrojumiem – ēdamā “ūdens pudele”! Šī produkta radītāji stāsta, ka viņu mērķis veidojot šo ūdens pudeli bija panākt to, ka pasaulē ievērojami samazinās tukšo pudeļu skaits, kuras nonāk atkritumos un masveidā piesārņo visu pasauli, jo, kā zināms cilvēki ūdeni patērē ļoti daudz un līdz ar to arī tukšās ūdens pudeles ik gadu ievērojami palielina jau tā milzīgo atkritumu daudzumu, kas pārņem zemeslodi!

Ēdamā “ūdens pudele”, kas nosaukta par “Ooho!” ir jauna veida ilgtspējīgs iepakojums dzeramajam ūdenim, kas ir alternatīva jau ierastajām plastmasas pudelēm. “Ooho!” tiek izgatavots no jūras aļģu ekstrakta, kurš ar laiku pilnībā bioloģiski noārdās un tas ir tik dabisks, ka jūs to varat arī droši… ēst!

Ooho iepakojums ir elastīga ūdens paciņa, no kuras var padzerties, izplēšot tajā caurumu un ielejot ūdeni mutē, vai arī vienkārši apēst! Šī iepakojuma izmaksas ir ievērojami lētākas, nekā parastajām plastmasas pudelēm un tajā var iekapsulēt gandrīz jebkuru dzērienu – ūdeni, bezalkoholiskos dzērienus, alkoholiskos dzērienus un pat kosmētiku!

Kas ir pats interesantākais? Izrādās, to var pagatavot arī mājas pašu spēkiem! Kā to izdarīt? Noskaties video!

Raksta turpinājums un VIDEO nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment