VIDEO: Rēzeknē ārsts nosūta mājās infarktu pārcietušu vīrieti. Pēc dažām stundām kungs mirst..

Viens gads un pieci mēneši. Tieši tik ilgs laiks (ja ne ilgāks) ir nepieciešams policijai, lai izmeklētu kādu gadījumu, kur ārsts tiek vainots vīrieša nepareizā ārstēšanā, kas beigusies ar kunga nāvi.

Pacients Roberts Saukāns (71) tika nogādāts Rēzeknes slimnīcā ar neatliekamās palīdzības automašīnu ar aizdomām par plašu infarktu. Tomēr dežūrējošais uzņemšanas nodaļas ārsts Georgijs Tihanovs vīrieti nosūtīja mājās. Pēc dažām stundām Roberts Saukāns aizgāja mūžībā. Nāves cēlonis – infarkts.

Veselības inspekcija ir atzinusi, ka ārsts ir vainojams vīrieša nāvē. Rēzeknes slimnīca Georgijam Tihanovam uzlika sodu – noklausīties kursu kardioloģijā.

Taču ar to viss nebeidzas – vīrieša dēls apgalvo, ka pēc vēršanās pie likumsargiem sakarā ar ārsta nolaidību, ģimene saņēmusi draudus. Reiz uz ielas pienācis klāt vīrietis un licis noprast, ka vajadzētu savākt savu iesniegumu.. Bet kādā citā dienā vīrieša automašīnā tīši iebraukusi cita automašīna. Tās vadītājs sacījis: “Jums tika izteikts brīdinājums! Jūs nepaklausījāt! Rēķinieties ar sekām!”

Vīrietis uzrakstījis iesniegumu policijā. Tur atzinuši, ka draudi ir bijuši, taču rīcība nesekoja.

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment