VIDEO: Rupji pārkāpta ceļu satiksmes noteikuma dēļ notiek nopietna avārija

FOTO: Ekrānuzņēmums no video

Kāds Facebook lietotājs savā profilā ievietoja video, kurā redzams, ka pirmdien, 20.05., krustojumā Daugavgrīvas un Durbes iela kāds autovadītājs veica ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kā rezultātā notika ceļu satiksmes negadījums. 

Video redzams, ka avārijas izraisītājs, vieglās automašīnas vadītājs, dodas pa Daugavgrīvas ielu virzienā uz Vanšu tiltu. Durbes ielas krustojumā luksoforā iedegās sarkanais gaismas signāls, kas nozīmē, ka braucējiem ir jāapstājas. Protams, visi apstājas, taču, nevienam negaidot, vieglā transportlīdzekļa šoferis pēkšņi sāk šķērsot krustojumu, kad luksoforā acīmredzami vēl joprojām deg sarkanais.

Kāds motocikla vadītājs, nemaz nenojausdams par mistisko automašīnas manevru, devās pa Durbes ielu, šķērsojot krustojumu, taču viss beidzās ar dzirkstelēm, kas šķīlās uz visām pusēm un motociklista attapšanās uz zemes.

Raidījums “Degpunktā” sīkāk analizēja notikušo situāciju. Tika vēstīts, ka aculiecinieki nekavējoties steidzās zvanīt glābšanas dienestiem. Uz notikuma vietu izbraukuši policisti un mediķi.

Joprojām nav skaidrs, kāpēc autovadītājs veicis tik rupju ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, taču pie tā nav vainīgs nedz alkohols, nedz citas apreibinošas vielas, jo šoferis esot bijis skaidrā. Atliek vien tikai minēt, ko tajā brīdī domāja autovadītājs.

Šobrīd turpinās pārbaude un izmeklētāji gaida mediķu atzinumu par cietušo veselības stāvokli. Gadījumā, ja motociklists vai viņa pasažiere būs guvuši nopietnus miesas bojājumus, par šo negadījumu var tikt ierosināts arī kriminālprocess, vēsta raidījums.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment