Piedzērusies māte “atslēdzas” uz sava mazā dēla un nosmacē līdz nāvei

FOTO: ABC / CBS

Kāda māte Ņūdžerijā nogalinājusi savu 13 mēnešus veco dēlu pēc tam, kad viņa dzērumā atslēgusies uz zīdaiņa un nosmacējusi viņu līdz nāvei, vēsta policija.

33 gadus vecā Antuanete Kinga pirmdien, 20.05., tika apsūdzēta slepkavībā par to, ka janvārī Ņūdžersijā ar savu ķermeņa svaru nosmacējusi savu dēlu Džeremiju.

Prokurori teica, ka Kinga lietojusi alkoholu un iedzērusi vismaz vienu pretsāpju tableti, pirms viņa saļimusi uz mazulīša. Kinga vēlāk pastāstīja izmeklētājiem, ka izdzērusi četras “lidmašīnu pubelītes” alkohola un iedzērusi “Percocet 10”, kas ir uz opioīdiem balstīts pretsāpju līdzeklis, pēc tam izgājusi no savas mājas, ziņo ziņu portāls “Courier Post”.

Divas stundas vēlāk varas iestādes steidzās uz pie sievietes uz mājām pēc tam, kad Kingas māte ziņoja, ka Kinga un viņas bērns ir bezsamaņā savās mājās.

Māja, kurā dzīvoja Kinga kopā ar savu dēlu. FOTO: Phily 57 CW

Saskaņā ar policijas paziņojumu, Kinga teica, ka viņa izdzērusi alkoholu un iedzērusi tableti, pēc tam aizbraukusi ar taksometru,

 

“lai satiktos ar draugiem un izklaidētos viesnīcā (Viņa) paziņoja, ka nākamais, ko viņa atceras, ir pamošanās un tas, ka viņai tiek stāstīts, kā viņa tika dabūta atpakaļ pie dzīvības.”

 

 

Kinga tika atdzīvināta ar tādas narkotikas palīdzību kā Narkan, kas attur no opioīdu pārdozēšanas ietekmes, bet ātrās palīdzības darbinieki nespēja glābt zēnu.

Vēlāk veiktā autopsija liecināja, ka Džeremijs nomira no nosmakšanas pēc tam, kad viņš nespēja elpot zem savas mātes ķermeņa svara, kamēr tas atradās viņam virsū.

Sākotnēji Kinga tika apsūdzēta par bērna labklājības apdraudēšanu, bet pēc apsūdzība tika mainīta pēc tam, kad tika saņemti asins analīžu rezultāti, kuri parādīja, kad sieviete bija apreibusi.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment