VIDEO: “Transleiteris” kopā ar citiem Latvijā zināmiem vīriešiem pārsteidz dāmas 8. martā kā “Backstreet Boys”

Grupa “Transleiteris” vienmēr ir spējusi pārsteigt ar saviem neparastajiem dziesmu apsveikumiem. Šogad kopā ar Renāru Zeltiņu, Rihardu Leperu un Kristapu Rasimu “Transleiteris” iejutās grupas “Backstreet Boys” vokālistu ādās, sniedzot dāmām juteklisku apsveikumu dziesmā. 

Pagājušajā gadā, kopā ar Māri Grigali, grupa laida klajā dziesmu “Mūžīgā liesma”, kas kļuva par hitu Latvijas radio stacijās.

Arī šogad puiši ir pacentušies, īpaši piedomājuši pie vizuālā tēla un stāsta, lai sievietēm šajā dienā radītu īpašu sajūtu. “Transleitera” pārstāvji – Edžus Ķaukulis un Lauris Mihailovs īpaši piemeklējuši šī gada sieviešu dienas dziesmu, izvēloties viņu mīļāko grupu “Backstreet Boys” un viņu ikonisko dziesmu “I Want It That Way”, kuras tulkojums “Es gribu to šādi te” ir kļuvis par “Transleitera” apsveikuma dziesmas nosaukumu.

Ķaukulis ir uzņēmies Kevina lomu, Mihailovs iejuties sliktā zēna lomā kā A. J., Rihards Lepers atveidoja jaukumiņu Niku, meksikāni Hoviju attēloja Kristaps Rasims, savukārt nerātno Braenu – Renārs Zeltiņš.

Portāls Runā Bildes sveic dāmas sieviešu dienā!

Patīkamu klausīšanos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment