Viegli un ātri pagatavojamas: Cukini pankūkas

Šodien uz mūsu galda ir patiesi vasarīgs ēdiens – cukini pankūkas. Tās ir ideāla alternatīva tradicionālajām miltu pankūkām un pat hash brūniem, piedāvājot vieglāku, svaigāku garšu.

Cukini pankūkas ir ne tikai garšīgas, bet arī veselīgas, jo cukini ir bagāti ar vitamīniem un minerālvielām.

Tie piešķir pankūkām patīkamu tekstūru un maigu garšu, kas noteikti iepriecinās visus ģimenes locekļus.

Šīs pankūkas ir piemērotas gan brokastīm, gan vieglām pusdienām vai vakariņām, un tās var kombinēt ar dažādām mērcēm pēc jūsu gaumes.

Ja vēlaties piešķirt ēdienam īpašu akcentu, izmēģiniet pasniegt cukini pankūkas ar ķiploku jogurta mērci vai svaigiem zaļumiem un krējumu. Šāds gardums noteikti ātri pazudīs no šķīvja!

Tātad, pāriesim pie vienkāršas un ātras cukini pankūku receptes. Šī recepte būs lieliski piemērota gan pieredzējušiem pavāriem, gan iesācējiem virtuvē.

Nepieciešamās sastāvdaļas ir viegli pieejamas, un gatavošanas process neaizņems daudz laika.

Lai cukini pankūkas izdotos īpaši kraukšķīgas un zeltaini brūnas, svarīgi ir pareizi sagatavot mīklu un izvēlēties piemērotu cepšanas temperatūru. Bet neuztraucieties, mēs soli pa solim iziesim cauri visam procesam!

Sastāvdaļas 4 porcijām :

Fonds lieli cukini 1 gab olas 1 gab sāpes 150 grami neliels pētersīļu ķekars 20 grami sāls un pipari pēc garšas

Ēdienu gatavošanas recepte :

Cukini sarīvē, pievieno sāli un piparus.

Pievienojiet cukini masai vienu olu, kas palīdzēs saistīt sastāvdaļas un padarīs pankūkas gaisīgākas. Olu ieteicams nedaudz sakult, pirms pievienošanas masai, lai nodrošinātu vienmērīgāku tekstūru. Pēc tam pievienojiet smalki sagrieztus garšaugus pēc jūsu izvēles – varat izmantot dilles, pētersīļus, maurlokus vai baziliku.

Garšaugi piešķirs pankūkām papildu svaigumu un aromātu. Rūpīgi sajauciet visu kopā, lai olas un garšaugi vienmērīgi sadalītos pa visu masu.

Kad tas ir izdarīts, ir pienācis laiks pievienot miltus. Pievienojiet tos pakāpeniski, lai mīkla nebūtu pārāk bieza vai šķidra.

Mīciet mīklu, līdz tā iegūst viendabīgu konsistenci – tai jābūt pietiekami biezai, lai turētu formu, bet ne pārāk cietai. Ja vēlaties pankūkām piešķirt īpaši vieglu tekstūru, varat daļu miltu aizstāt ar rīvmaizi vai pievienot tējkaroti cepamā pulvera.

Lai labi garšo!

Leave a Comment