Viņas augums ir 127 cm, bet viņa varēja laist pasaulē trīs bērnus. Kā viņi izskatās un ko ieguvuši no vecākiem

Daudzi pāri agrāk vai vēlāk domā par bērnu dzimšanu un cenšas iegūt bērnu. Taču, kad Adamsu ģimene nolēma spert šo soli, daudzi cilvēki viņus nosodīja par grūto izvēli. Lieta tāda, ka mīļotāji dzīvo ar pundurismu, un ģenētisku slimību var mantot mazulis. Mēs stāstām, kā tagad dzīvo Čārlijs un Kalens, ka viņi nebaidījās riskēt lielas laimes dēļ.

Kad slimība nebija problēma

Čārlija un Kalena ģimene no Austrālijas nav vienaldzīga, jo katru dienu pāris cīnās par savām tiesībām būt laimīgām. Skaistās meitenes izaugsme ir 127 centimetri, bet viņas vīrs ir apgājis ap 10 centimetriem. Bet, neskatoties uz līdzīgām problēmām, viņiem ir pilnīgi atšķirīgas diagnozes.

Čārlija saskārās ar plašu ahondroplazijas formu, kad rokas bija īsākas par torsu, bet grūtības rodas ar muguru un kaklu .Bet Kalenam ir jāsamierinās ar retu hemofilu displāziju, bieži vien šādiem cilvēkiem ir proporcionālāka ķermeņa uzbūve, un visas sekas krīt uz elpošanas sistēmu un asinsrites sistēmu.

Jau no pirmās iepazīšanās dienas vīrietis apbūra savu jauno draudzeni, jo zināja, kā pareizi pieskatīt meiteni.

“Kalen, jūsu nenotveramība mani piesaistīja mūsu tikšanās pirmajā dienā, jūs bijāt ļoti jautrs un pieklājīgs, un jau no pirmās dienas varējāt mani ieinteresēt. Mūsu pirmā saruna lika man aiziet ar domu, cik viegli un ērti bija ar tevi,” zvērestā atzina meitene.

Viņam blakus viņa jutās īsta, un mīļotais motivēja viņu darīt labāk. Kalenam piemita apbrīnojama spēja – vīrietis vienmēr saprata, kas tieši vajadzīgs viņa mīļotajai sievietei.

Sapņi par bērniem un saderināšanos kļuva par realitāti

Protams, jaunlaulātie saprata, ka bērns var mantot ģenētisku slimību, taču viņi savu slimību neuzskatīja par kaut ko sliktu. Laulātie saprot, cik piepildīta un brīnišķīga ir viņu dzīve, tāpēc grūti teikt, ka viņiem ir ierobežotas iespējas.

“Dunkāšana un ņirgāšanās var būt miljons dažādu iemeslu, un īsums ir tikai viens no tiem,” sacīja Čārlijs.

Turklāt daudzas meitenes apskaudīs fizisko sagatavotību un sportisko uzbūvi, jo kopā ar vīru neizlaiž treniņus un pastāvīgi strādā, lai uzlabotu savu veselību.

Lasi vēl: Pāvels Globa noteica, kuram novembra beigās būs laiks ķert veiksmi aiz astes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment