Viņas augums ir 127 cm, bet viņa varēja laist pasaulē trīs bērnus. Kā viņi izskatās un ko ieguvuši no vecākiem

 

Pirmā meita Tilba piedzima 2015. gadā, un viņa mantoja hondroplaziju no Čārlija. Bet tas nepavisam nesatrauca jaunos vecākus, jo mazuļa piedzimšana viņiem bija vislielākais prieks dzīvē. Savai skaistulei Čārlija izvēlējās visjaukākās drēbes, lasīja viņai grāmatas un nodarbojās ar attīstību. Visu šo laiku māte pieturēja pareizo uzturu, tāpēc ātri atgriezās savā fiziskajā formā.

2017. gada maijā pāris beidzot apprecējās un mīļo cilvēku lokā nosvinēja priecīgu notikumu.

Uz savu risku  jaunlaulātie nolēma laist pasaulē vēl vienu bērniņu, un ārstu brīdinājumiem viņiem nebija nekāda svara. Otrā meita Tullija saņēma displāziju no Kalenas, taču tas nesatrauca viņas vecākus.

“Mans vīrs, šķiet, ir nedaudz šokēts, ka tagad viņa dzīvē ir uzreiz 3 sievietes. Tomēr es jūtos lepna, kad viņš skatās uz savām divām meitām, un es zinu, ka viņam nebūtu cita ceļa, ”raksta meitene.

Trešais mazulis bija vesels

Kad vecākā meita devās uz bērnudārzu, vecāki juta, ka slodze kļuva daudz mazāka. Tāpēc viņi domāja par papildināšanu. Turklāt ģenētika liecināja par iespējamību, ka pārim varētu piedzimt vesels bērns.

Un liktenis pārim patiešām uzdāvināja pārsteidzošu dāvanu. Dēls Vorgans dzimis šā gada martā, un viņam nav ģenētisku slimību. Vecākās māsas nevarēja saņemties ar savu skaisto brāli un vienmēr palīdzēja mātei mājas darbos.

Tas liek man justies laimīgai, vajadzīgai, mīlētai un, dīvainā kārtā, justies droši. It kā es savā dzīvē daru tieši to, kas man jādara, ”viņa atzina.

Kas attiecas uz jauno tēti, viņš vienmēr ir gatavs palīdzēt savai mīļotajai sievai. Kalens nevar nesmaidīt, jo ironiskā kārtā veselais mazulis piedzima zem viņa divu meiteņu svara.

Ģimene izstrādā emuāru un arī cenšas lauzt mītus par pundurismu auditorijā. Viņi daudziem dod cerību uz laimīgu dzīvi un māca ar cieņu izturēt dzīves pārbaudījumus.

Lasi vēl: Melnās svītras beigas: zodiaka zīmes, kuru dzīvē būs pārmaiņas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment