Vīrietis atrod somu ar 10 000 dolāru vilciena stacijā, pēc tam viņš saka, ka izdarījis to, ko būtu darījis jebkurš

Kāds Ņujorkas metro braucējs būtu nopelnījis sev vērienīgu dāvanu Ziemassvētkos, kad turpat bija atradis zilu somu ar 10 000 dolāru. Tas liecina par to, ka viņš ir nonācis Ziemassvētku vecīša “jaukajā” sarakstā, taču viņš rīkojās tā, kā to būtu darījusi lielākā daļa cilvēku, apgalvo somas atradējs. 

Vīrietis vārdā Ričards Taverns stāstījā BBC, ka ievērojis zilo “Chanel” somu ceturtdienas rītā Manhetenas  Linkolna centrālajā stacijā.

“Es to pacēlu, lai paskatītos, vai uz tās ir kāda informācija vai identifikācija, ar kuras palīdzību es varētu sazināties ar īpašnieku,” teica Ričards.

Taverns atrada zīmīti krievu valodā, kuru nav varējis izlasīt. Viņš arī nevarēja atrast stacijas pārstāvi, tāpēc Ričards somu paņēma mājās un vēlāk atrada somā ko citu.

“Es atvēru aploksni un tur bija liela kaudze ar naudu,” viņš teica.

Simts 100$ banknotes piepildīja aploksni. Taverns tās uzlika uz galda un nofotografēja. Viņš atzina, ka kāds šobrīd ir ļoti satraukts par savu milzīgo zaudējumu, tāpēc tad viņš izdarīja “to, ko lielākā daļa cilvēku būtu darījuši.”

“Tas nav mans,” viņš paziņoja BBC, paskaidrojot, ka somu ar visu tās saturu aizvedis uz Ņujorkas departamenta 20. iecirkni. Policija apstiprināja, ka tā bija tā pati vieta, uz kuru devās kāda Manhetenas sieviete, lai iesniegtu ziņojumu par pazudušu zilu somu, ko bija pazaudējusi, dodoties atvaļinājumā uz Krieviju.

Ričards sacīja:

“Es nedomāju, ka izdarīju ko tik ļoti neparastu, Tu jūties labi, kad rīkojies pareizi.”

Avots: cnn.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment