Zelta rotaslietas: kurām zodiaka zīmēm nevajadzētu valkāt zeltu

Zelts ir dārgmetāls, no kura rotaslietas ir populāras. Tos labprāt nēsā ne tikai meitenes, bet arī vīrieši.

Šādi izstrādājumi ir izturīgi, izskatās pievilcīgi. Patiesībā tie ir izdevīgi daudziem.

Bet ir arī personas, kurām vajadzētu atteikties valkāt zelta rotaslietas savā labā. Viņi ir dzimuši zem vairākām zodiaka zīmēm.

Zivis

Šīs zvaigznāja sapņaini indivīdi reti atrod sapratni savējo vidū. Bet zelts viņiem nesabojās attēlu, nepasliktinās situāciju.

Zivīm no šī metāla izgatavotie izstrādājumi var piesaistīt apkārtējo skaudību. Tas ir destruktīvs savā veidā, bieži noved pie enerģijas pavājināšanās. Un šādas parādības sekas var būt ļoti nopietnas.

Vēzis

Dārgmetāls ne vienmēr pozitīvi ietekmē šīs zīmes cilvēkus.

Vēži ir emocionāli, bet tajā pašā laikā optimistiski. Zelts, ja viņi ar to pastāvīgi saskarsies, smels no tiem pozitīvu enerģiju.

Līdz ar to Vēži vienmēr būs truli, nespēs baudīt dzīvi un savas idejas pārvērst īstenībā.

Lasi vēl: Maija otrās puses bīstamās dienas: no kā vajadzētu atturēties. Un spēka dienas, kad veiksme pati peldēs jūsu rokās

Jaunava

Zelta ietekmi uz sevi šī zodiaka zvaigznāja pārstāvji uzreiz nepamanīs. Šis metāls pakāpeniski atņems izstrādātājiem labu veselību un labu veselību.

Tikai ar laiku viņiem būs bezmiegs, parādīsies vājums. Tas viss nav patīkams stāvoklis, tāpēc būtu labāk, ja Jaunavas atteiktos no zelta par labu citām rotām.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment