Zinātniekam savdabīga teorija par cilvēku izcelsmi; Iesaistīti citplanētieši

Viņš apgalvo, ka cilvēki ir citplanētieši, un mēs tikām atvesti uz Zemi pirms simtiem tūkstošu gadu

Zinātnieks izvirza savus argumentus! Viņam saradušies daudz piekritēju!

 

Vai jums ir grūti dzīvot uz Zemes? Vai jūs visu laiku jūtaties tā, it kā atrastos ne savā ādā? Tas ir tāpēc, ka cilvēki ir citplanētieši! Vismaz pēc šī zinātnieka teorijas. 

Pirmās uz Zemes atrastās rakstītās liecības datētas ar 3500. gadu pirms mūsu ēras. Kopš tā laika ir panākts milzīgs progress: cilvēki lido uz mēness, izgudro robotus un pat zina, kā mainīt savus gēnus, raksta Blind Fold.

Zinātnieks ir pārliecināts, ka iemesls meklējams tajā, ka cilvēki ir citplanētieši.

Doktors Ellis Silvers izvirzīja jaunu teoriju. Tā ir izklāstīta grāmatā “Cilvēki, kas nav no zemes: zinātnisks pierādījumu novērtējums”.

Teorijas galvenā ideja ir tāds, ka cilvēcei ir vairākas kontroles pazīmes, kas norāda uz to, ka cilvēki uz Zemes nepiedzīvoja evolūciju.

Cilvēce, lai arī ir visattīstītākā suga uz Zemes, tā ir pārsteidzoši slikti piemērota Zemes videi. Cilvēkiem ir jutīga āda pret saules gaismu, izteikta nepanesība pret hroniskām slimībām, mums ir grūti sagremot dabīgu pārtiku.

Lasi arī: Nikolajs Valujevs: kā šodien izskatās slavenā sportista meita

Piemēram, muguras sāpes var būt pierādījums tam, ka mūsu suga sākotnēji attīstījās uz citas planētas ar mazāku gravitācijas līmeni.

Pēc Dr. Ellis teiktā, neandertālieši tika sakrustoti ar atšķirīga izskata indivīdiem. Visticamāk, no zvaigžņu sistēmas Centaura Alfas.

Tāpēc miljoniem cilvēku visā pasaulē “jūt”, ka viņi īsti neiederas uz Zemes.

“Tas liek domāt, ka cilvēce varēja būt attīstījusies uz citas planētas, un mēs, iespējams, esam šeit ievesti kā augsti attīstīta suga. Viens iemesls tam ir tas, ka Zeme var būt cietuma planēta. Galu galā pēc būtības mēs esam vardarbīgi.”

Cilvēki tika “ievesti” uz Zemes laikā no 60 000. līdz 200 000. gadam pirms mūsu ēras,  viņš saka.

Savā iedomībā mēs domājam, ka esam atklājuši dažas lielas zinātnes un tehnoloģijas patiesības, bet patiesībā mēs tikai tagad sākam no jauna atklāt pagātnes civilizāciju dziļo gudrību, tiek citēts Dr. Ellis.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anete</cite>

    “… cilvēce varēja būt attīstījusies uz citas planētas,” – par to jau rakstīts Bībelē, cilvēks tika radīts dzīvei paradīzē nevis uz Zemes.
    Nevienas citas radības mazuļi nav tik bezspēcīgi un nespējīgi patstāvīgi izdzīvot tik ilgu laiku kā cilvēka bērni. Neviens cits dzīvnieks neizmainās tik ļoti vecuma dēļ.

Leave a Comment