Zivju centieni, Auna uzvaras un Lauvas vēlmes: detalizēts visām zodiaka zīmēm- horoskops no 19. līdz 25. septembrim

Astrologi atklāj, kas gaidāms šonedēļ.

 

AUNS.

Enerģisks, organizēts un uzņēmīgs. Izmantojot šo īpašību kopumu, jūs noteikti sasniegsiet savu mērķi. Dažiem cilvēkiem vajadzētu novirzīt daļu savas uzmanības no profesionāliem uzdevumiem uz ģimenes uzdevumiem.

Vairāk izmantojiet savu spēju laboties, ja kaut kas pēkšņi sāk noiet greizi. Apvienojot pagātnes pieredzi un savas idejas par ideālo lietu stāvokli, jūs varat radīt īstus brīnumus!

 

VĒRSIS.

Būs iespēja uzņemties jaunu lomu. Pievērsiet uzmanību jaunām idejām un straumēm sabiedrībā. Ideāla nodarbošanās būtu vērtīgu ideju vākšana un to īstenošana. Perioda moto ir pārkāpt ierobežojumus.

Labs laiks lielu pirkumu veikšanai, taču ir vērts dubultot uzmanību un kvalitātes prasības! Nevilcinieties parādīt savu nelīdzību citiem.

 

DVĪŅI.

Ir pienācis laiks izmantot uzkrāto informāciju un pieredzi, jūs varat veiksmīgi papildināt zināšanas, mācīt citus. Velti laiku vingrošanai un enerģijas iegūšanai, pretējā gadījumā tavi plāni var izjukt spēka trūkuma dēļ.

Daudzi no jums vēlētos mainīt savu dzīvesveidu, izvēlēties citus mērķus, un daži no jums patiešām labi prot atrast jaunu virzienu. Atlaid vainas apziņu.

 

VĒZIS.

Finansiāli panākumi ir iespējami, pateicoties neparastām aktivitātēm. No varas puses sagaidāmi gan izdevīgi piedāvājumi, gan negodīga ķemmēšana. Visos jautājumos būsi tendēts uz ļoti neparastiem pašizpausmes veidiem.

Tā rezultātā var rasties traucējumi, bet var parādīties arī negaidīti palīgi. Šis periods piemērots ikdienas jautājumu risināšanai, gatavošanās ziemai.

 

LAUVA.

Jūsu vēlmes var jūs pārsteigt. Atstājiet savu komforta zonu un mēģiniet īstenot plānus, kuriem iepriekš nebija drosmes. Sarežģītā situācijā jūs iegūsiet piekļuvi savām rezervēm: dažreiz konflikts ir vienkārši nepieciešams, lai sasniegtu jaunu līmeni.

Pieņemiet un patiesi novērtējiet sevi! Lielisks laiks pārcelties, iedzīvoties jaunā vietā.

 

JAUNAVA.

Grūti iedomāties, ka kāds uzdrošināsies stāties tev ceļā. Taču svarīgas lietas tagad ir jādara rūpīgi, nesteidzoties, lai arī kā gribētos pāriet uz patīkamākām lietām. Veiksmīgs būs komandējums, labs periods jaunām paziņām un tikšanās reizēm ar seniem draugiem.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kas uzlabos savu personīgo dzīvi 2022. gada beigās

Dažas attiecības neattīstās tā, kā jūs vēlētos: mēģiniet saprast, kā jūs personīgi dodat ieguldījumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment