Zivju centieni, Auna uzvaras un Lauvas vēlmes: detalizēts visām zodiaka zīmēm- horoskops no 19. līdz 25. septembrim

 

SVARI.

Nedēļa nesīs jaunu informāciju par kolēģiem un priekšniecību. Iespējams, ka tavam entuziasmam uzbruks konservatīvāki apkārtējie cilvēki. Darba objekts no jums prasīs visu jūsu prasmi un pašdisciplīnu.

Var būt ieradums kritizēt. Laba komunikācija ar pretējo dzimumu. Ieteicams būt vēlamās tikšanās organizatoram.

 

SKORPIONS.

Parādīsies spēja izmantot vārdu kā spēcīgu līdzekli mērķa sasniegšanai. Daudziem būs kārdinājums pārspēt vecos sasniegumus. Ja nepieciešams, pieprasiet cieņu pret savu darbu. Var saasināties tieksme pēc skaistas dzīves, eksotiska ēdiena.

Palutini sevi, bet nepārliecinies: ļaušanās kaislībām var izjaukt ķermeņa līdzsvaru. Apsveriet sava ķermeņa patiesās vajadzības.

 

STRĒLNIEKS.

Laiks lietišķām tikšanām, līgumiem. Jums var nākties plosīties starp dažādām lietām un vietām, kur jums jāatrodas vienlaikus. Jūs sasniegsiet vairāk, ja iemācīsities dalīt atbildību ar citiem un darboties kā komanda.

Šis periods piemērots ģimenes plānu apspriešanai, mājas iepirkšanai. Labvēlīgs laiks tiem, kas raksta dzeju, māksliniekiem un dejotājiem.

 

MEŽĀZIS.

Iesāktais ir jānoved līdz galam, un ieteicams pārsniegt savus kvalitātes standartus. Mēģiniet izmantot visas šo dienu iespējas.

Jūsu vecie ieradumi var neļaut jums parādīties jaunos apstākļos: mēģiniet atrast optimālo rīcību. Dažiem būs jāveic virkne pirkumu, kas ar prasmīgu pieeju ienesīs dzīvē patīkamu dažādību.

 

ŪDENSVĪRS.

Laiks lemt par savām attiecībām ar partneriem, kā arī risināt personiskas lietas, kas jau sen prasījušas uzmanību. Esiet gatavi izraisīt spēcīgu reakciju no citiem. Spēcīgas emocijas var izsist jūs no līdzsvara.

Daži ir gatavi izturēt savu pozīciju, pat ja tas apdraud vērtīgas attiecības. Atveliet laiku, lai bērni kopā apgūtu savstarpēju palīdzību un toleranci.

 

ZIVIS.

Jums ir jāatceras tas, kas jums ir prātā. Dažiem ir vērts nopietni piepūlēties, lai ietu taku, kura ieguvumus viņi teorētiski saprot. Tas var būt pareizs uzturs, regulāras fiziskās aktivitātes vai kas cits.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuru dzīve radikāli mainīsies 2023. gadā

Ja iespējams, iegādājieties savu personīgo telpu. Ir labi veikt ceļojumus un nelielus izbraucienus, īpaši ar draugiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment