Zodiaka zīmes, kurām 2022. gada pirmajā ceturksnī sāksies pilnīgi jauns dzīves posms

Astrologi un ezotēriķi mums sola grūtus, bet interesantus un notikumiem bagātus 2022. gada pirmos mēnešus. Pašreizējais ceturksnis būs smags periods vairumam zodiaka zīmju pārstāvjiem: gaidām sistēmas uzstādījumu restrukturizāciju, atjaunošanos spēka struktūrās, taču līdz februāra vidum situācija uzlabosies un ļaus koncentrēties uz sasniegumiem un izšķirošiem soļiem. mūsu karjerā. Jau no aprīļa varēsim izelpot: planētas nonāks labvēlīgākā stāvoklī, kas novedīs pie straujas attīstības daudzās dzīves jomās, īpaši tajā, kas ir atbildīga par mīlestību un ilgtermiņa attiecību veidošanu.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Īpaši skaidri būs jūtamas Auna pārmaiņas: kopš Rahu pāries Auna zīmē, parādīsies vairāk enerģijas, gribēsies darboties, attīstīt jaunas prasmes, darīt par sevi zināmu. Šajā brīdī ir svarīgi nepārspīlēt ar savu nozīmi un nezaudēt partnera un apkārtējās vides atbalstu. Pretējā gadījumā jūs pavadīsiet jaunu dzīves posmu vienatnē. Jā, būs vairāk uzmanības no malas, taču nelolo ilūzijas, ka publicitāte var aizstāt uzticības pilnas attiecības ar mīļajiem.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari, gluži pretēji, šajā periodā vēlēsies slēpties savā čaulā un pievērst uzmanību iekšējiem procesiem. Pārvērtības būs vērstas uz garīgo izaugsmi un nepieciešamību izprast sevi, atrast savu patieso es. Šis ir nozīmīgs periods, kad ir laiks rast iekšējo atbalstu, pārskatīt savas vērtības, pārbaudīt patiesības vēlmes un ar iekšēju pārliecību doties tām pretī. Šajā laikā brīvi zīmes pārstāvji var uzsākt nopietnas attiecības, laulības ir iespējamas, taču der atcerēties, ka laulība nav pusīšu savienība, bet gan divu pilnvērtīgu personību savienība, tāpēc ir svarīgi parūpēties par sevi vispirms.

Lasi vēl: Kādas izmaiņas sagaida ikvienu un ko Vasilisa Volodina prognozē visām Zodiaka zīmēm 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment