Zodiaka zīmes, kuras savu īsto mīlestību satiks 2022. gada janvārī

Kam zvaigznes sagatavoja romantikas jūru starp mirdzošu sniegu un svētku dziesmām?

Pēc Jaunā gada ir arī dzīvība, un šī gada ziema bija izdevusies. Mūs ieskauj sniegota pasaka, un pasakā vienmēr ir vieta patiesai mīlestībai  Zvaigznes mums pastāstīja, kuras 4 zodiaka zīmes sildīs topošo sajūtu siltums 2022. gada janvārī. Vai esat gatavs uzzināt, vai jums ir lemts sagaidīt savu likteni?

Auns

 2022. gadā Auni ir svētīti ar veiksmi un labklājību visās dzīves jomās. Mīlestības un attiecību sfēra nav izņēmums! Jūs jutīsiet savu izaugsmi un attīstību, parādīsies jauni romāni un iepazīšanās. Puiši sāks uzņemties iniciatīvu, aicinās uz randiņiem, un iespēja stāties ilgtermiņa attiecībās ir ļoti liela.

Izmēģini jaunu apģērba stilu, eksperimentē ar izskatu, nebaidies izpausties un tas noteikti atmaksāsies. Atcerieties, ka šogad esat laimīgo topā.

Skorpions

 2022. gads jums sagādās daudz patīkamu pārsteigumu. Pirmkārt, tas ir pateicoties Jupiteram, kurš visa gada garumā virzīsies pa jūsu 5. romantikas un izklaides māju. Ja esat viens, tad esiet gatavs jaunām paziņām un pastāvīgām pretējā dzimuma uzmanības pazīmēm. Lielisks laiks arī esošo attiecību veidošanai, nepalaid garām brīdi!

Attiecības, kurām trūkst labklājības un attīstības, jaunajā gadā var izjukt. Bet atceries par Jupiteru – tev noteikti nebūs garlaicīgi!

Lasi vēl: 2022. gada pirmajā pusē tiks atvērta naudas plūsma 5 zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment