Zodiaka zīmes, kuras savu īsto mīlestību satiks 2022. gada janvārī

 

Mežāzis

Veneras retrogrādes periodā labāk koncentrēties uz savām iekšējām sajūtām un attieksmi, apzināties savu individualitāti un mīlēt sevi. Pateicoties šim periodam, tu iemācīsies izmantot savu sievišķo šarmu un piesaistīt puišu uzmanību. Jūs jutīsiet, ka esat skaista un burvīga. Tikai nespēlējies ar citu jūtām!

Mīlestības frontē gaidāmas negaidītas pārmaiņas. Varbūt jūs satiksit savu dvēseles palīgu un jūsu romantika vilksies daudzus gadus. Esi atvērts un nepretojies jaunām paziņām, kas zina, varbūt arī tā būs.

Ūdensvīrs

Šis gads jums sagādās daudz patīkamu mirkļu. Ja jums jau ir attiecības, tad šī ir lieliska iespēja pacelt tās nākamajā līmenī. Ja vēl joprojām meklē dvēseles radinieku, tad nebaidies iepazīties un biežāk pavadi laiku kopā ar draugiem un viņu paziņām – pastāv liela varbūtība, ka iepazīsi kādu tuvāk vai satiksi foršus cilvēkus. Vēl viens veids ir iepazīšanās tiešsaistē. Tikai esi uzmanīgs, pastāv iespēja, ka tavas zināšanas un pieredze nevienu neatstās vienaldzīgu.

 2022. gads sola arī daudzas aktivitātes, uz kurām doties kopā ar savu otro pusīti, vai arī tās var būt lielisks iegansts satikties. Tāpēc biežāk parādās bāros, ballītēs un izstādēs.

Lasi vēl:Kā jūs maināt savas personiskās attiecības zemapziņas līmenī?

Leave a Comment