Zodiaka zīmju raksturojums – plusi un mīnusi

Ja runājam par astroloģiskajām saules zīmēm, tad ir aptuveni 12 zodiaka zīmes, kas sadalītas dažādos gada mēnešos. Atkarībā no mūsu dzimšanas datuma un mēneša, katram no mums tiek piešķirtas zodiaka zīmes. Tālāk ir norādītas katras no 12 zodiaka zīmēm dažādas īpašības un personiskās īpašības. Uzzināsim mazliet par katru no tiem!

Zodiaka zīmes, kuru izcelsme ir Babilonijas kultūrā, drīz vien pieņēma daudzas ciltis un izplatījās kā izplatīti astroloģiskie instrumenti. Helēnistiskā kultūra arī ietekmēja šo 12 zīmju izpēti un tās nedaudz mainīja. Mūsdienās šīs zīmes ir daļa no Rietumu astroloģijas.

Zodiaka zīmes galvenokārt ir raksti, ko veido daudzas zvaigznes debesīs, ko astronomijā sauc arī par zvaigznājiem. Šie zvaigznāji ir unikāli un attēlo zvaigžņu atrašanās vietu cilvēka dzimšanas brīdī. Tiek uzskatīts, ka tas ietekmē to, kā cilvēks veido savu personību nākotnē.

Katras zodiaka zīmes pozitīvie un negatīvie aspekti

Katrai zodiaka zīmei ir savas unikālas iezīmes, stiprās puses un jomas, pie kurām jāstrādā, lai kļūtu par labāko sevis versiju. Tāpēc astroloģija tiek pētīta tik dziļi. Tas ļauj cilvēkiem paskatīties uz sevi no malas un uzlabot savus trūkumus vai sagatavoties šķēršļiem nākotnē, kas radušies zvaigžņu pašreizējās vai pagātnes izlīdzināšanas dēļ.

Lai gan ne visi no mums mēdz ticēt debesu rakstiem, daži uzskata, ka viņu pārliecība ir dziļi sakņota astroloģijā, un regulāri lasa katrai zīmei raksturīgos ikdienas horoskopus.

12 zodiaka zīmes ir sadalītas četrās stihijās – ūdenī, gaisā, ugunī un zemē. Katrs elements atbilst četrām zodiaka zīmēm. Zemes/ūdens/uguns/gaisa īpašības sniedz mums lielisku priekšstatu gan par līdzībām, gan par atšķirībām starp visām zodiaka zīmju īpašībām.

Lai gan šis raksts nesniegs jums jūsu horoskopus, tas noteikti sniegs jums dziļu izpratni par to, kādas pozitīvas un negatīvas īpašības ir saistītas ar jūsu zodiaka zīmi. Vai uztraucaties, ka nezināt savu zodiaka zīmi? Neuztraucieties! Lasiet tālāk, lai uzzinātu.

Auns – bezbailīgs

Auns ir pirmā zodiaka zīme un bieži tiek saistīts ar “bērnu”. Tas nav tāpēc, ka viņi ir nenobrieduši, bet gan tāpēc, ka ar viņiem sākas viss zodiaka cikls. Apskatīsim detaļas. (Mēs negribētu likt Auniem gaidīt!).

Auns ir Uguns stihijas zīme, kas nozīmē, ka viņiem piemīt augstas enerģijas īpašības. Viņi ir trokšņaini, čivinoši, dzīvespriecīgi un piedzīvojumiem bagāti. Viņi uzskata, ka dzīve ir jāpieņem tāda, kāda tā nāk, un nenožēlo neizdarīto. Auns pēc dabas ir spontāns un jautrs.

Dzimšanas diena un mēnesis – 21.marts – 19.aprīlis

Simbols – Auns

Elements – Uguns

Planētas valdnieks – Marss

Saderīgas zīmes – Strēlnieks, Lauva un Auns

Tātad, tagad, kad jūs zināt, vai esat Auns vai nē, sāksim runāt par šīs zodiaka zīmes pozitīvajām un negatīvajām iezīmēm. Pastāstiet mums, cik tie bija patiesi!

(Piezīme: ne visas zodiaka zīmju īpašības attieksies uz katru lasītāju. Astroloģija ir subjektīva un ir atkarīga no daudz vairāk nekā tikai no mūsu Saules zodiaka zīmēm).

Auna pozitīvie aspekti

Ja vēlies piedzīvojumiem bagātu un mežonīgu draugu, tev jādraudzējas ar Aunu! Viņi vienmēr ir gatavi uzņemties uzdevumu, kas šķiet neiespējams, vai doties uz vietām, kas kliedz par briesmām. Viņi ir ballīšu apmeklētāji – vienmēr uzmanības centrā!

Lai gan tiek uzskatīts, ka Auni ir tie, kas uzņemas visvairāk risku, viņi ir ļoti atbildīgi cilvēki, kuriem rūp apkārtējie. Būdami zodiaka bērni, viņi izrāda lielu empātiju un rūpes pret tiem, kam tie ir vajadzīgi.

Ne katra situācija ir jāapsver, un kurš, ja ne Auns, var mums to iemācīt! Viņi ir impulsīvi un mēdz ātri pieņemt lēmumus, neapgrūtinot situāciju.

Auns nekad nevairīsies no dāsnuma gan naudas, gan mīlestības ziņā. Jūs vienmēr redzēsiet, ka viņi dod vairāk nekā saņem.

Viens no lielākajiem Auna zīmes plusiem ir tas, ka viņi ir ļoti dzīvespriecīgi! Aunu ieskautā nekad nav garlaicīgi. Viņi bieži smaida un ir gatavi ietīt jūs laimes mākonī, jo viņu misija ir izplatīt prieku.

Auna negatīvās puses

Viņu savvaļas raksturs viņu runā rada nejutīguma sajūtu. Cilvēki bieži mēdz pārprast savu rupjo godīgumu un uztvert viņus kā rupjus, kā rezultātā Auna draugu loks kļūst mazāks.

Dažreiz viņu impulsivitāte ieved viņus nepatikšanās, jo viņi neņem laiku, lai pirms lēmuma pieņemšanas pārdomātu visus plusus un mīnusus.

Tā kā viņi ir apņēmīgi un apņēmīgi it visā, viņi mēdz iesaistīties strīdos, ja vien viņiem nav objektīva viedokļa. Jēdzienam “cietgalvis” šajā gadījumā patiešām ir jēga.

Padoms: Atcerieties, Auns, vienmēr ir svarīgi uzklausīt citu cilvēku viedokli!

Vērsis – neatlaidīgs

Vērsis, otrā zodiaka zīme, bieži tiek dēvēts par vienu no atjautīgākajām un intriģējošākajām zodiaka zīmēm. Kā zemes zīme Vērsis ir ārkārtīgi mīlošs un praktisks. Viņi nav dusmīgi, mežonīgi vai impulsīvi. Viņi mēdz pieņemt apzinātus lēmumus par jebkuru jautājumu un ir ļoti līdzsvaroti savā uzvedībā.

Vērsis ir pirmā zemes stihijas zodiaka zīme. Dažas Zemes elementu zodiaka zīmju īpašības: asums, objektivitāte, loģika un inteliģence. Viņi visu pārdomā un nerīkojas impulsīvi. Zemes stihijas pārstāvji netic impulsivitātei un nav tie, kas nododas bezatbildīgai uzvedībai. Viņi ir gudri un stingri stāv uz zemes.

Dzimšanas diena un mēnesis – 20. aprīlis – 20. maijs

Simbols – Vērsis

Elements – Zeme

Planētas valdnieks – Venera

Saderīgas zīmes – Jaunava, Mežāzis un Vērsis

Parunāsim par Vērša zodiaka zīmes pozitīvajiem un negatīvajiem aspektiem!

Vērša pozitīvie aspekti

Vērsi pārvalda skaistuma un mīlestības dieviete Venera. Šīs zīmes pārstāvji ir ārkārtīgi burvīgi un fiziski pievilcīgi. Viņiem ir asi sejas vaibsti un viņi mēdz precīzi zināt, ko teikt.

Viņi ir izlēmīgi un spēj izsvērt situāciju pareizajā gaismā, lai pieņemtu lēmumu, kas ir visu interesēs.

Šīs zīmes pārstāvji ir ārkārtīgi pacietīgi un mēdz dot citiem vietu diskusijām.

Vērsis bieži tiek saistīts ar ļoti talantīgu un labestīgu dabu. Viņi piedalās dažādos mākslinieciskos pasākumos un labdarības pasākumos.

Vērsis, kuru pārvalda Venera, ir romantiskākā zodiaka zīme pēc Svariem. Ja jums ir nepieciešams partneris, kas jums nopērk ziedus, neprasot, tad Vērsis ir piemērots jums!

Vērša negatīvās puses

Ir daudz stāstu, kas runā par Vērša dominējošo pusi. Viņi mēdz kļūt valdzinoši un nedzirdīgi pret citu viedokli.

Taureāņi bieži tiek uzskatīti arī par spītīgiem vai spītīgiem, jo ​​viņi atsakās atkāpties no jau pieņemta lēmuma.

Viņiem dažreiz ir jāpieņem citu cilvēku spontanitāte vai impulsivitāte un jāatceras, ka ir labi, ja lietas notiek neplānoti.

Padoms: centieties būt mazāk materiālistisks un koncentrējieties uz nemateriālākiem dzīves aspektiem!

Lasi vēl: Viņiem patīk iet pa kreisi: 3 zodiaka zīmes, kuras neatšķiras ar laulības uzticību

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment