Zodiaka zīmju raksturojums – plusi un mīnusi

Dvīņi – pļāpīgs

Dvīņi, kurus pārstāv Dvīņi, bieži ir pazīstami kā dubultzīme. Šīs zīmes pārstāvji ir runātāji, kuriem patīk komunicēt ar jauniem cilvēkiem un dzīvot bezrūpīgi. Viņi neplāno nākotni un viņu devīze ir “dzīvo dzīvi vienu dienu laikā”. Vai jūs satiekaties ar Dvīņu vīrieti? Jūsu Dvīņu draugs, visticamāk, būs izejošākā un tajā pašā laikā antisociālā persona jūsu grupā. Jā, viņi arī rīko pārsteidzošas ballītes.

Gaisa zīmēm bieži ir šādas īpašības – bezrūpīgas, jautras, čivinātas, neatkarīgas un kaislīgas par brīvību. Vai ir viegli aizturēt gaisu? Nu kā tad ar šiem cilvēkiem varētu būt savādāk! Zodiaka zīmju īpašības bieži ir līdzīgas, ja tās pieder vienam un tam pašam elementam – gaiss / uguns / ūdens / zeme.

Dzimšanas diena un mēnesis – 21. maijs – 21. jūnijs

Simbols – Dvīņi

Elements – gaiss

Planētas valdnieks – Merkurs

Saderīgas zīmes – Ūdensvīrs, Svari un Dvīņi

Mēģināsim atšifrēt vienu no grūtākajām zodiaka zīmēm!

Dvīņu pozitīvās puses

Dvīņi, kurus pārvalda Merkurs, ir komunikācijas meistari. Viņi precīzi zina, ko jūs grasāties teikt un kas ir jāsaka jebkurā sarunā. Ja saruna ir māksla, tad Dvīņi ir mākslinieki.

Šie ir vieni no gudrākajiem cilvēkiem zodiakā, jo Merkurs ir gan komunikācijas, gan gudrības dievs.

Dvīņi parasti ir ļoti draudzīgi, un viņu sabiedrībā nekad nav garlaicīgi. Viņi patiešām zina, kā izklaidēt savus draugus un viesus.

Savas divējādas dabas dēļ viņi mēdz izcelties pretējās lietās, kas padara viņus talantīgus. Viņi nekad neaprobežojas tikai ar vienu jomu vai profesiju.

Viņiem ir mīļš un maigs raksturs, un jūs reti redzat viņus kā agresīvus vai vardarbīgus.

Dvīņu negatīvās puses

Oratora spējas bieži noved pie tā, ka viņi kļūst par manipulatoriem. Ja šī prasme tiek izmantota negatīvā veidā, tā var izraisīt nevēlamas tenkas, baumas un sliktu gribu citu cilvēku vidū.

Viņi ir nepastāvīgi un ne pārāk apņēmīgi. Tie bieži var svārstīties no viena lēmuma uz otru bez īpaša iemesla.

Viņi nekad nav pilnībā un pilnībā apņēmušies kaut ko darīt savas divējādas personības dēļ. Viņu garastāvoklis bieži svārstās, un līdz ar to arī viņu apņemšanās līmenis.

Padoms: dažreiz labāk ir mazāk runāt un vairāk klausīties!

Vēzis – līdzjūtīgs

Vietējie vēža iedzīvotāji tiek uzskatīti par vienu no nāvējošākajām zodiaka zīmēm ne tikai to daudzo īpašību, bet arī atriebības slāpes dēļ. Bet, neskatoties uz to, Vēži ir arī viena no atsaucīgākajām un līdzjūtīgākajām zodiaka zīmēm. Ja tu sadraudzēsies ar šādu cilvēku, tu vairs nekad neredzēsi vientuļu dienu, jo viņš vienmēr būs blakus, lai atbalstītu un uzmundrinātu.

Ūdens stihijas zodiaka zīmes raksturojums parasti ietver laipnību un līdzjūtību. Tāpat kā ūdens, tie ir mūžīgi elastīgi un bez problēmām pielāgojas situācijām. Viņiem patīk dot un ir emocionālākās zodiaka zīmes. Viņi izvirza citu vajadzības augstāk par savām un savas dzīves laikā iesaistās daudzās radošās un altruistiskās darbībās.

Dzimšanas diena un mēnesis – 22. jūnijs – 22. jūlijs

Simbols – Krabis

Elements – ūdens

Planētas pavēlnieks – Mēness

Saderīgas zīmes – Zivis, Skorpions un Vēzis

Uzzināsim nedaudz vairāk par Vēža iedzimto raksturojumu!

Vēža pozitīvie aspekti

Tie ir mīļi un labsirdīgi cilvēki, kuri uzreiz rada sajūtu, ka atgriezies mājās. Ja jums ir Vēža draugi, jūs jau zināt, kā viņi jums atgādina par jūsu mammām un vecmāmiņām, vienmēr rūpējoties par jums, vai ne?

Viņu komunikācijas prasmes ir visaugstākajā līmenī, viņi ne tikai labi runā, bet arī labi raksta un skicē.

Viņu spēja lasīt cilvēku emocijas ir ļoti precīza un skaidra. Tā kā viņus pārvalda Mēness, viņi dabiski spēj saprast, kas notiek cilvēka sirdī.

Viņi ātri atzīst savu vainu un izlabojas, ja paskaidrojat viņiem citu viedokli.

Viņi ir lojāli līdz kodolam un vienmēr atbalsta tos, kas viņus mīl un ciena.

Vēža negatīvie aspekti

Viņu emocijas ir ļoti spēcīgas, un Vēža iedzimtie to pierāda atkal un atkal. Viņu emocijas nes daudz pozitīva, taču tās pavada arī negatīvas emocijas. Ja tu šķērsosi Vēža ceļu vai viņu nodosi, viņš noteikti tevi izsekos un liks tev to nožēlot. (Atmetu jokus, nekas, ko viņi ienīst vairāk kā nodevība).

Dažkārt emocijas viņus pārņem un padara neaizsargātus pret nepareizajiem cilvēkiem. Tas noved pie tā, ka tie tiek izmantoti, un nevienam tas nepatīk, vai ne?

Tā kā viņi ir tikpat centīgi kā Vēži, viņi mēdz slēpt vai aizstāvēt savu mīļo cilvēku kļūdas, kas var būt neproduktīvi.

Padoms: pat labu emociju pārmērība var novest pie sliktiem rezultātiem!

Lauva – Vadonis

Lauvas zodiaka zīme bieži tiek uzskatīta par mežonīgāko un drosmīgāko no visām zīmēm. Lauva, kuru raksturo lauva, tiek uzskatīta par līderi un tendenču noteicēju. Lai kur viņi dotos, viņi mēdz izpētīt un radīt jaunas lietas, un cilvēkiem patīk tām sekot.

Tāpat kā Auns, viņi ir uguns zīmes, kas nozīmē, ka viņi ir ārkārtīgi enerģiski un apņēmīgi.

Ja runājam par laipnākajām zodiaka zīmēm, tad šajā sarakstā noteikti būs arī Lauva.

Neskatoties uz to, ka zodiaka zīmes īpašība, kas saistīta ar uguns stihiju, runā par bērnišķīgumu un nevainību, Lauvas pamatiedzīvotāji ar sevi tiek galā labāk nekā Auns un Strēlnieks.

Dzimšanas diena un mēnesis – 23. jūlijs – 22. augusts

Simbols – Lauva

Elements – Zeme

Planētas valdnieks – Venera

Saderīgas zīmes – Jaunava, Mežāzis un Vērsis

Lūk, kas mums jāzina par to pozitīvajiem un negatīvajiem aspektiem.

Lauvas pozitīvie aspekti

Simbolizē Lauva, šie vietējie iedzīvotāji ir dabiski vadītāji un mēdz būt tie, kurus citi cilvēki ciena un kuriem seko. Viņi zina, kā vadīt un vadīt cilvēkus.

Tie ir ļoti uzticami. Ja Lauva jums kaut ko apsolīja, tad iespēja, ka viņš atkāpsies, ir ļoti maza. Izvēloties Lauvu par savu partneri, vari būt drošs, ka visi šie solījumi tiks izpildīti.

Viņi ļoti nopietni uztver cieņu. Ja tu mīli Lauvu vai pats esi Lauva, pamanīsi, ka tuvinieku cieņa vienmēr ir viņu galvenā prioritāte.

Viņiem ir lieliskas analītiskās spējas. Cilvēki, kas pieder Lauvas zīmei, parasti ļoti labi zina skaitļus un mēdz veidot karjeru.

Tie ir pašpārliecināti indivīdi, kuri vienmēr īpašu uzmanību pievērš pašaprūpei un pašdisciplīnai.

Lauvas negatīvās puses

Viņi bieži izskatās dominējoši un noslēgti. Šī iemesla dēļ cilvēki cenšas no tiem izvairīties saviesīgos pasākumos un citās vietās.

Dažreiz Lauvas cilvēki ir spītīgi un atsakās pieņemt pārmaiņas. Šim domāšanas veidam viņiem vajadzētu mainīties, jo dažreiz jums ir jābūt romietim Romā, vai ne?

Lai gan viņi to neizrāda, Lauvas ir ļoti jutīgas, un tas var būt trūkums. Cilvēki nepievērš uzmanību tam, ka šie cilvēki var būt emocionāli neaizsargāti sava skarbā izskata dēļ, kas galu galā aizskar viņu lepnumu un jūtas.

Padoms: ir pareizi izrādīt jums rūpes, taču ir svarīgi arī izjust neveiksmes garšu!

Jaunava ir perfekcioniste

No visām zodiaka zīmēm Jaunavas ir visvairāk novārtā atstātās un nenovērtētākās. Ar savu savlaicīgumu un disciplīnu viņi varēja iekarot visu pasauli. Viņi stingri tic principam “Darbs ir pielūgsme” un nevar sēdēt dīkā. Pārvaldot Merkurs, viņi ir tikpat gudri un tikpat labi runā kā Dvīņi. Vai meklējat padomus, kā uzzināt, vai jums patīk vīrietis Jaunava?

Jaunavas pieder pie Zemes elementiem, tāpēc to zodiaka zīmes īpašības ir līdzīgas Vērša un Mežāža īpašībām.

Dzimšanas diena un mēnesis – 23. augusts – 22. septembris

Simbols – Jaunava

Elements – Zeme

Planētas valdnieks – Merkurs

Parunāsim nedaudz par to, kas viņiem padodas un kas ir jāuzlabo!

Jaunavas pozitīvie aspekti

Viņi pievērš lielu uzmanību detaļām un nepieļauj pat mazāko kļūdu nevienā biznesā, ko uzņemas.

Jaunavas mēdz būt maigas un draudzīgas. Viņi viegli saplūst ar visiem un nerodas problēmas, lai pievienotos komandai.

Jaunavām ir lieliska modes izjūta, pateicoties savai unikālajai mākslinieciskajai izjūtai un pasaules redzējumam.

Jaunavas iezemieši var būt jebkuras grupas daļa un ar kontaktiem visur. Jaunas karstas, dedzinošas ziņas? Pastāv iespēja, ka Jaunava par to jau ir dzirdējusi!

Jaunava ir lutināta, izvēloties profesionālo jomu – tā var būt mākslinieciska vai analītiska.

Jaunavas negatīvās puses

Saziņas viegluma dēļ viņi dažreiz birojā vai koledžā izplata briesmīgas baumas un tenkas. Viņiem ir jācīnās pret vēlmi runāt par cilvēkiem aiz muguras, lai saglabātu apkārtējo mīlestību un cieņu.

Viņu intensīvā vajadzība pēc pilnības liek viņiem pārāk smagi strādāt un visu kontrolēt. Viņiem ir grūti deleģēt pienākumus un atbildību. Zodiaka darbaholiķiem, Jaunavām, ir jāatgādina, ka jāpaņem pauze.

Viņiem ir reputācija, ka viņi savu pašvērtību saista ar darbu vai sniegumu. Jaunavām jāatceras, ka viena slikta diena vai projekts nenosaka, kas viņi ir un uz ko ir spējīgi!

Padoms: pat salauzts pulkstenis darbojas divreiz pareizi, neuztraucieties par saviem trūkumiem!

Lasi vēl: “Palaists veiksmes vektors”: Zodiaka zīmes, kuras tuvākajās dienās saņems dāsnas dāvanas no Visuma

Šķir trešo lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment