Zodiaka zīmju raksturojums – plusi un mīnusi

Svari – līdzsvaroti

Vislīdzīgākie un saprātīgākie no visiem Svari ir praktiskas būtnes. Viņi iziet no situācijas realitātes un nekad netiek sev priekšā. Viņiem izdodas līdzsvarot visu, kas notiek viņu dzīvē, tādā veidā, kas nogludina lietas. Nav labāka menedžera par Svaru zīmes pārstāvi! Viņus pamatoti pārstāv Svari, parādot, cik viņi ir līdzsvaroti. Viņi ir ideāli partneri vai dvēseles radinieki attiecībās.

Svari ir gaisa zīmes, un to personības ziņā viņiem ir līdzīgas iezīmes ar Dvīņiem.

Dzimšanas diena un mēnesis – 23.septembris – 23.oktobris

Simbols – Svari

Elements – gaiss

Planētas valdnieks – Venera

Svaru pozitīvie aspekti

Svaru zīmes pārstāvjiem ir lieliska paškontrole un viņi visās situācijās uzvedas atbildīgi. Viņus bieži sauc par grupas “mammu”, jo viņi spēj parūpēties par tiem, kam tā nepieciešama.

Viņi ir maigi un mīloši, kas padara viņus par tādiem cilvēkiem ģimenē, kuri tikai turpina dot, atsakoties neko pretī ņemt. Neatkarīgi no viņu dzimuma, ja tavā dzīvē ir Svari, turies un nelaid vaļā!

Viņi neprātīgi aizsargā tos, kurus mīl. Gatavs cīnīties ar jebkuru par savu mīļoto, ja tev ir Svari, tev blakus vienmēr būs bruņinieks mirdzošās bruņās vai lāču māte!

Viņu planētas Venera valdnieks liek viņiem alkt gan fiziskas, gan emocionālas uzmanības, bet pretī viņi prasa dubultu.

Parasti dzīvespriecīgi un apmierināti ar sevi, viņi neiejaucas citu cilvēku lietās un mēdz pieturēties pie saviem plāniem un grafika.

Svaru negatīvās puses

Būt pārāk piesardzīgam pret jebko ir nepatīkami, vai ne, Svari? Iespējams, mazliet vairāk ticības Visumam un mazliet mazāk baiļu jūs aizvedīs tālu!

Pievērsiet uzmanību tam, cik daudz jūs dodat, jo dažreiz ir labi saglabāt rezultātu. Pārliecinieties, ka laiks un emocijas, ko ieguldāt kādā cilvēkā, neiztērē jūs vai jūsu resursus.

Ja galu galā viņi ir nepareizi aprēķinājuši, viņiem vajadzētu izvairīties no augstprātības un nevainot citus!

Padoms: nav jābūt skeptiskam par visu, atpūtieties!

Skorpions – Noslēpumains

Plutona ietekme padara Skorpionu pamatiedzīvotājus diezgan noslēpumainus un cilvēki bieži jūtas nedroši pret šiem cilvēkiem. Neviens nekad nezina, ko viņi domā un ko viņi patiešām vēlas. Viņi ir nenotverami un atturīgi. Ja tu esi Skorpiona zīme, lasot šo, tad šis ir tavs signāls runāt vairāk par savām jūtām!

Skorpionu vīrieši ir lieliski mīļākie un vēl labāki vīri! Šeit ir 10 iemesli, kāpēc.

Skorpions ir ūdens zīme un, tāpat kā Vēzis, mēdz dalīties ar visām turpmākajām iezīmēm tiem, kas dzimuši zem ūdens zīmes. Šo zodiaka zīmju īpašības bieži vien ir mānīgas un grūti vispārināmas, taču neuztraucieties! Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums atšķetināt Skorpiona kodu.

Dzimšanas diena un mēnesis – 24.oktobris – 22.novembris

Simbols – Skorpions

Elements – ūdens

Valdnieku planētas – Plutons, Marss

Lūk, mūsu mēģinājums atšifrēt visgrūtāko zodiaka zīmi!

Skorpiona pozitīvās puses

Skorpiona zīmes pārstāvji ir ļoti intuitīvas un mistiskas būtnes. Viņi šķiet apmaldījušies savā pasaulē, bet tas ir tikai tāpēc, ka mēs nesaprotam viņu situācijas uztveri!

Viņiem ir daudz māksliniecisko spēju un viņi ir daudzpusīgi savā jomā. Viņi ir lieliski dzejnieki, dejotāji, mūziķi un grafiķi.

Viņu spēja pielietot saprātu visam liek viņiem strīdēties par gandrīz jebko. Marsa ietekme dod viņiem spēcīgu vēlmi pārliecināt cilvēkus par to, kam viņi tic.

Viņi ir empāti un var viegli sajust jebkura cilvēka sāpes. Pateicoties savai dabiskajai gudrībai, viņi spēj ar cieņu un tajā pašā laikā tieši runāt ar cilvēkiem par viņu problēmām.

Viņi tic cilvēku labestībai un nodarbojas ar altruistiskām aktivitātēm, strādājot sabiedrības labā.

Skorpiona negatīvie aspekti

Tāpat kā Vēži, arī Skorpioni mēdz atriebties, ja tie ir krustā, un slikti uztver kritiku.

Skorpioniem ir jāsaprot, ka ne visi saprot un novērtē emocijas tā, kā viņi dara, un piedošana ir dzīves laimes atslēga.

Viņiem jābūt uzmanīgiem, lai neiesaistītos strīdos, un viņiem vajadzētu pieņemt citu cilvēku viedokļus. Viņiem vajadzētu būt laipnākiem pret pārmaiņām.

Padoms: cieņu var tikai nopelnīt!

Strēlnieks – optimists

Smieklīgākais un stulbākais no visiem – Strēlnieks! Patiešām, no 12 zodiaka zīmēm Strēlnieks ir jautrākā un bērnišķīgākā zīme. Viņi ir ballītes dzīve un prot parādīt, kā labi pavadīt laiku. Strēlniekus mīl visi – draugi, ģimene un partneri. Viņi dzīvo, lai iepriecinātu cilvēkus, un viņiem patīk būt redzētiem.

Tāpat kā visām citām zīmēm, Strēlnieku sievietēm ir dažas īpatnības, kad viņas ir iemīlas. Šeit ir daži no veidiem, kā viņa var rīkoties, ja ir iemīlējusies pret jums! Tā kā viņi ir uguns zīme, viņi daudzējādā ziņā ir līdzīgi Lauvai un Aunam. Viņiem trūkst Lauvām raksturīgā nosvērtības un stoiskā rakstura, bet labi saskan ar Auna personību.

Dzimšanas diena un mēnesis – 23.novembris – 21.decembris

Simbols – Strēlnieks

Elements – Uguns

planētas kungs – Jupiters

Apskatīsim šīs zodiaka zīmes pozitīvās un negatīvās puses un mēģināsim saskaņot enerģiju, kas viņiem piemīt!

Strēlnieka pozitīvie aspekti

Kā jau minēts, viņu enerģija un optimisma līmenis runā skaļāk par viņiem pašiem un piesaista ikviena uzmanību, tiklīdz viņi ienāk mājā. Nav nevienas galvas, kas nepagrieztos, kad runa ir par Strēlnieku!

Viņi ienes X faktoru. Neatkarīgi no tā, vai tas ir māksliniecisks vai tehnisks, to aura un vibrācijas rada īstās lietas no Visuma.

Lai gan viņu enerģijas līmenis vienmēr ir augsts, viņi ir maigi un silti un nekad neliek saviem mīļajiem justies nepilnvērtīgiem.

Viņi ir ļoti apdāvināti un vienmēr cenšas palīdzēt citiem, pat uz savu resursu rēķina.

Strēlnieka negatīvās puses

Jautrajiem Strēlniekiem dažkārt var pārmest, ka viņi vēlas pārāk daudz uzmanības. Viņi dod nedomājot un sagaida pretējo. Ja tas nenotiek, Strēlnieks var kļūt ārkārtīgi drūms un nīgrs.

Cenšoties vienmēr izskatīties spilgti un laimīgi, viņiem ir ieradums maskēt savas emocijas un dažās situācijās izlikties laimīgiem.

Biežāk Strēlniekam ir ļoti grūti kaut kam pateikt “nē”.

Padoms: nebaidieties dalīties savās sliktajās dienās ar apkārtējiem!

Mežāzis – piesardzīgs

Mežāzis, Saturna pārvaldītā zīme, ir viena no sakārtotākajām un savāktākajām Zodiaka zīmēm. Viņi izvairās no riska, bet tikai to risku, kas ir rūpīgi apsvērts. Viņi iziet uz visiem laikiem, bet tikai tad, ja nākamā diena nav pirmdiena. Viņi kaislīgi mīl, bet tikai tad, kad ir pārliecināti, ka tas, kas viņiem ir, ir īsts. Viņi riskē it visā, bet tikai tajā, kas viņus nepievils.

Mežāzis ir zemes zīme, un viņu zodiaka īpašības ietver pieticību un racionalitāti. Viņi nedzīvo pēc kaprīzes un nepadodas bezprātīgām vēlmēm un fantāzijām.

Dzimšanas diena un mēnesis – 22.decembris – 21.janvāris

Simbols – Kaza

Elements – Zeme

Planētas valdnieks – Saturns

Mežāža pozitīvie aspekti

Viņi izmanto loģiku un veselo saprātu, lai pārvarētu jebkuru sarežģītu situāciju.

Kā mīļākie viņi ir noskaņoti ilgam mūžam. Ja viņi tev solīja, viņi nekad tevi nepievils. Kaislīgi un gādīgi, Mežāža mīļotāji ir sajūsmā!

Viņi nekad neiekļūst verbālā kaujā “viņa teica – viņš teica”. Viņi rūpējas par savām lietām un nekad neiejaucas citu lietās.

Viņi ļoti viegli prot izslēgt savu darba režīmu un pārslēgties uz ballīšu režīmu.

Vienmēr vari paļauties uz saviem Mežāža draugiem, kas atbalstīs tavu muguru – viņi vienmēr saviem draugiem dod prātīgu braukšanu mājās.

Mežāža negatīvās puses

Viņu apdomība var atsvešināt daudzus, tāpēc viņiem parasti ir šaurs draugu loks.

Mežāžiem var būt grūtības pielāgoties jaunām vietām vai pārmaiņām, jo ​​viņi pēc dabas ir ļoti spītīgi un pretojas visam jaunajam.

Viņu tiešums arī rada bažas, jo tas galu galā aizskar daudzu jūtas.

Padoms: Atpūties un mazliet atpūties, pasaule nav bēdu pilna!

Ūdensvīrs – neatkarīgs

No visām 12 zodiaka zīmēm Ūdensvīrs ir atturīgākā un neatkarīgākā zīme. Viņi mīl savu brīvību un ļoti baidās to zaudēt. Viņi tic “dzīvo un ļauj dzīvot” politikai, kurā ne viņi iejaucas jūsu dzīvē, ne arī nevēlas, lai jūs iejaucos viņu dzīvē. Kā bērni vai vecāki viņi ir ļoti mīļi un mājīgi, bet nepatīk, ja viņus traucē. Viņi daudz laika pavada vieni, taču ir ārkārtīgi sabiedriski radījumi.

Ūdensvīrs ir pēdējā zodiaka gaisa zīme un kopumā 11. zīme. Viņi ir bezrūpīgi un nevēlas riskēt, tomēr tiem ir prātīgs un maigs raksturs. Šeit ir dažas drošas pazīmes, ka Ūdensvīrs ir tevī iemīlējies!

Dzimšanas diena un mēnesis – 22.janvāris – 18.februāris

Simbols – Ūdensvīrs

Elements – gaiss

Planētas valdnieks – Urāns

Šeit ir saraksts ar to pozitīvajām un negatīvajām pusēm!

POZITĪVĀS Ūdensvīra iezīmes

Ūdensvīra tuvumā jūs nekad nejutīsieties nosmacēti, jo viņi vienmēr ir atvērti cilvēkiem, kuri seko viņu sirdij un dara to, ko uzskata par pareizu.

Viņi ir ļoti atsaucīgi un vienmēr ir kustībā, sagādājot prieku citiem.

Viņi jūtas ērti sociālās situācijās, viņiem patīk satikt jaunus cilvēkus un izpētīt jaunas vietas.

Viņi ir eksperimentētāji un vienmēr izmēģina jaunu stilu vai izskatu, vai gatavo jaunu ēdienu. Ar viņiem ir ļoti jautri pavadīt laiku, jo tie nekad neļaus jums garlaikoties!

Viņi ir lieliski stāstnieki un iztēles bagāti.

Ūdensvīra negatīvās puses

Viņi ir spītīgi, kad runa ir par priekšstatiem par sevi. Viņi nekad nepieņems ieteikumus par uzlabojumiem vai neizrādīs nožēlu, noraidot viedokli par to, kā viņiem vajadzētu rīkoties konkrētā situācijā.

Iztēles spēks viņus bieži raksturo kā iedarbīgus zodiaka sistēmas meļus. Tas ne vienmēr notiek, taču, tā kā viņi mēdz turēties malā, lielākā daļa vainas parasti tiek uzvelta uz Ūdensvīriem.

Ūdensvīriem ir nosliece uz greizsirdību, kad kāds mēģina tuvināties savam partnerim pat kā draugs.

Padoms: pasaule ir gatava jūsu dīvainībām, lai tā būtu!

Zivis – intuitīva

Kopā ar Skorpionu Zivis ir viena no nenotveramākajām un pārprastākajām Zodiaka zīmēm (vēlos brīdināt, ka jūs to dzirdat no pašas Zivis, ignorējiet aizspriedumus). Jokojoties, Zivis, kuras pārvalda Neptūns un Jupiters, ir pēdējā Zodiaka zīme un gudrākā no visām. Visiem Zivju zīmes pārstāvjiem var nebūt vienāda gudrība, taču viņiem ir dziļi iesakņojusies labā un ļaunā apziņa.

Neptūns kā planēta ir nosliece uz sapņainību un viltību un izraisa tādas pašas emocijas arī Zivju zīmes pārstāvjos. Viņi bieži var atrasties garīgi prombūtnē vai nevēlas atrasties tur, kur viņi ir tagad.

Zivis ir pēdējā zodiaka ūdens zīme, un tās iezīmes ir kopīgas ar vēzi un Skorpionu. Ūdens zīmes ir mainīgas, mierīgas un emocionālas, taču tām ir arī tumšā puse.

Vai vēlaties sīkāk uzzināt Zivju īpašības? Šeit ir dažas interesantas rakstura iezīmes, kuras ir vērts zināt!

Dzimšanas diena un mēnesis – 19.februāris – 20.marts

Simbols – Zivis

Elements – ūdens

Planētu pavēlnieks – Jupiters, Neptūns

Ienirsimies pēdējā Zodiaka zīmē un mēģināsim tās izdomāt nedaudz vairāk!

Pozitīvie Zivju aspekti

Zivju zīmes pārstāvjiem ļoti patīk visas mākslas jomas. Viņi ir lieliski mākslinieki, rakstnieki, dziedātāji un dejotāji. Tā kā Neptūns ir viens no viņu kungiem un viņi pieder pie ūdens stihijas, viņi mēdz vairāk pieturēties pie radošām nodarbēm un profesijām.

Šīs ir emocionālākās zodiaka zīmes un viņām vienmēr rūp apkārtējo emocijas. Viņi ir jūtīgi un saprot sāpes, ko var izraisīt emocionāls sabrukums.

Zivis ir ārkārtīgi inteliģentas, tāpat kā Strēlnieks, jo Jupiters ir viņu valdnieks abās šajās zīmēs. Jupiters ir zināšanu Dievs, un viņš svētī šos cilvēkus ar zinātkāru un zinātkāru prātu.

Viņi labi uzstājas sabiedrībā un dzejā, pateicoties viņu izcilajai spējai izteikt un izjust emocijas.

Viņi ir godīgi un pazemīgi, un nekad nemēģinās jums sacensties vai likt jums krustu.

Zivju negatīvie aspekti

Viņi ir sapņaini un nepievērš pietiekami daudz uzmanības lietām, kas liek cilvēkiem tās uzskatīt par neinteresantām vai rupjām.

Viņi ir nepastāvīgi, jo viņu emocijas dažkārt ņem virsroku un mēdz ātri padoties. Viņiem arī ir grūti uzticēties cilvēkiem.

Tāpat kā Ūdensvīri, viņi lieliski prot stāstīt stāstus un dažreiz manipulēt ar cilvēkiem.

Padoms: nebaidieties uzticēties cilvēkiem vairāk, ne visi ir vienādi!

Tas arī viss, draugi! Šīs bija dažas no zodiaka zīmju īpašībām, kas uzskaitītas pēc rūpīgas izpētes un novērojumiem. Katra zīme ir unikāla, un tai ir iezīmes, kuru dēļ citi nogalinātu. Lai gan ir labi apbrīnot un smelties iedvesmu no citām zodiaka zīmēm, vienmēr ir vērts turēties pie savām saknēm un būt pašam! Tas ir labākais, kas var būt, vai ne?

Vai jūs varētu saistīt sevi ar savas zodiaka zīmes īpašībām? Mēs ceram, ka tas jūs ir ietekmējis. Ir patīkami saprast sevi un saprast, kāpēc mēs darām to, ko darām. Astroloģija ir subjektīva un tāpēc dažreiz nedaudz neprecīza. Analizējot cilvēka uzvedību, ieteicams nepaļauties tikai uz saviem horoskopiem. Atstājiet vietu novērošanai.

Tomēr dažas kopīgas iezīmes un īpašības ļauj mums būt gataviem un sagatavoties tam, kas mūs var sagaidīt.

Lasi vēl: Sāksies jauna dzīve: 3 zodiaka zīmes noslēgs staigāšanu ap apli pavasara beigās

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment