Zodiaka zīmju tipiskā uzvedība

Uzzini, kāda ir tava tipiskā uzvedība pēc zodiaka zīmes.

Auns

Apskaust Aunu ir bezjēdzīgs darbs. Viņš tevi vai nu mīl, vai nemīl.

Nemīl flirtu, neapstrīdamību, divdomību. Runā atklāti, atklāti un pēc būtības. Neaizmirstiet skatīties acīs.

Esiet gatavi regulāri uzklausīt atklātu kritiku, ja esat viens vai uzņēmumā. Reaģējiet mierīgi un atcerieties, ka Auns savā atklātībā ir līdzīgs bērnam, kurš saka to, ko domā. Tātad jūs vienmēr zināsiet, kas notiek viņa galvā.

Apskaust Aunus ir bezjēdzīgs darbs. Viņš vai nu mīl jūs, vai nemīl. Bet Auns tikai izskatās pēc vienkārša, nenovērtē viņa gudro prātu. Viņam patīk pārvarēt grūtības un veikt varoņdarbus, tāpēc nesportiskais un biklais partneris viņam kļūs par īstu nastu.

Konflikta situācijā esiet kā partizāns pratināšanā – bezbailīgs, mierīgs un nepļāpājiet. Tas tevi paaugstinās Aunu acīs un liks viņiem ieklausīties jūsu domās.

Neskatoties uz savu taisnīgumu, Auns ir romantisks un sentimentāls, jūtīgi pret maigumu un līdzjūtību, īpaši tad, ja tie izteikti vienkārši un patiesi.

Atcerieties, ka katra Auna dzīvē ir jābūt varoņdarbiem, un esiet drošs, ka viņš to atradīs.

Ja vēlaties dzīvot mierīgu un konsekventu dzīvi, šis partneris jums nepieder.

Vērsis

Viņi augstu vērtē uzticamību un komfortu, tāpēc jebkura partnera rīcība, kas var radīt domas par briesmām un diskomfortu, noteikti nepievienos jūsu attiecībām harmoniju. Varat būt drošs, ka pirmais skūpsts aukstā telpā ar miskastēm fonā būs pēdējais.

Izvairieties no tumšā humora, lētām uzkodām un primitīvām izklaidēm. Vēršiem patīk viss skaistais un dārgais, taču tas nenozīmē, ka tev ir jābūt miljonāram. Labāk vienreiz aiziet uz modernu kafejnīcu, nevis trīs reizes uz nabadzīgu.

Centies nekritizēt apkārtējo pasauli, bet tieši otrādi, pēc iespējas biežāk ievēro to, kas tevi dara laimīgu un skaistu, pretējā gadījumā Vērsis domās, ka tevi nevar izbaudīt, par ko šajā pasaulē dzīvo katrs īsts Vērsis.

Vēršiem patīk daba, ziedi un atpūta lauku villā. Ķermeņa kontakts Vērsim ir svarīgs, tāpēc nebrīnies, ja sarunas laikā viņš tev maigi pieskaras. Ja attiecības ir tuvas – Vērsis būs nervozs, kad izvairīsities no glāstiem un apskāvieniem.

Dāvanas jebkuram gadījumam (kaut arī lētas, ne vienmēr skaistas vai gaumīgas) sakausēs jebkura Vērša sirdi un kļūs par labāko apliecinājumu tam, ka viņš ir vajadzīgs un mīlēts.

Temperamentīgs, auksts un nemīlīgs partneris nav paredzēts Vērsim.

Dvīņi

Dvīņiem ir nepieciešams partneris, kurš aktīvi atbalstīs viņu intereses, kuras, starp citu, skar pilnīgi visu pasaulē. Te viņš pēta sienāža uzbūvi, te runā par iespēju klonēt ēģiptiešu mūmijas – un tas viss tavā dzimšanas dienā vai romantiskas pastaigas laikā… Ja tas tev šķiet nevietā un nelaikā, tu neesi Dvīņi.

Nekad nestrīdieties ar Dvīņiem – tas ir bezcerīgi un bīstami attiecībām. Ir svarīgi nodalīt pļāpāšanu no reālās dzīves, kur Dvīņi ir ļoti praktiski un diezgan romantiski. Centieties apmierināt viņu slepeno vajadzību pēc maiguma un skaistuma.

Nekustiniet savu Dvīni, kad viņš ir aizņemts ar detektīvu vai krustvārdu mīklu mīklām – tas nav tevis ignorēšana, bet gan tikai veids, kā atpūsties un pabūt vienatnē, jo viņu nervu sistēma ir pastāvīgi pārslogota.

Nebrīnies par negaidītām izmaiņām Dvīņu noskaņojumā. Lai mazinātu spriedzi, dažreiz pietiek uzdot kādu interesantu jautājumu – Dvīņi momentāni tam pievērsīsies, un jūs izvairīsities no konfliktiem.

Nemoki Dvīņus ar savu neizteiksmību un pieticību.

Vēzis

Nekad nemēģiniet uzsākt atklātu sarunu, bet drīzāk pagaidiet, līdz otrs vēlas runāt, un tad uzklausiet viņu līdz galam.

Vēži ir rūdīti individuālisti, pieraduši ievērot tikai savu loģiku, un viņiem pat prātā neienāktu, ka viņi liek tev uzvesties savādāk nekā viņi. Tāpēc negaidiet, kad Vēzis pats pieņems lēmumu. Sarunājiet visu iepriekš.

Vēži bieži pēkšņi sāk teikt kaut ko ārpus tēmas vai skaļi smieties par saviem jokiem. Tas notiek tajos brīžos, kad pacilātā noskaņojumā viņi nemanāmi atver savu iekšējo pasauli, kas parasti tiek rūpīgi sargāta pat no tuvākajiem cilvēkiem.

Vēžiem nepatīk izrādīt savas jūtas svešiniekiem, taču viņi prot glabāt noslēpumus un gaidīt to pašu no tevis. Nevērīgi izrunāta frāze par kaut ko sev svarīgu saviesīgā pasākumā var izraisīt pilnīgu attiecību pārrāvumu. Un jūsu kritika pret viņa māti vai jūsu ieteikums izmest portfeli, ko viņš kādreiz nēsāja pirmajā klasē, var jums dārgi maksāt.

Ja ignorēsiet visas šīs Vēža ceļa nianses un paliksit pie savas, viņš būs spiests dzīvot dubulto dzīvi: ārēji viņš paklausīs tavām prasībām, bet iekšēji sapņos par brīvību no tevis.

Tad jums pašam būs jāpiedzīvo, ko nozīmē izteiciens “vientulība diviem”.

Vēzim nenāk prātā, ka viņš piespiež savu partneri uzvesties tā, kā viņš uzvedas, tāpēc iepriekš visu pārrunājiet.

Lauva

Galvenokārt Lauva necieš primitīvas attiecības. Daudzas nepilnības tiks piedotas apmaiņā pret radošu komunikāciju, bagātīgu atpūtu, skaistuma atzīšanu, mūziku, dzeju.

Leo dzīvo savu dzīvi kā aktieris, spēlējot uz skatuves drāmu, tāpēc pelēkā ikdienas rutīna viņu nomāc. Pierodiet mierīgi un pareizi reaģēt uz nemitīgo vārda “es” atkārtošanos un nemitīgo griešanos ap tā asi. Lauvas nav briesmīgi egoisti, viņi vienkārši nevar saprast un piedzīvot dzīvi, nedaloties savās emocijās ar kādu citu.

Jūs ilgāties kopā priecāties un sērot. Turklāt Lauvas vienkārši pazūd, ja nesaņem pietiekami daudz komplimentu, tāpēc atkārtojiet tos desmitiem reižu dienā.

Lauva ir tālu no ideāla, un tai nepieciešama veselīga un labestīga kritika. Bet nedod Dievs, lai jūs mēģinātu viņu izsmiet vai kritizēt citu cilvēku priekšā – tas jūsu attiecībās pavērs nepārvaramu plaisu.

Un vientulībā Lauva mierīgi jūs uzklausīs un izdarīs pareizos secinājumus – galu galā viņš nav muļķis!

Aci pret aci Lauva tevī uzklausīs un izdarīs secinājumus, bet nedod Dievs tu viņu publiski kritizēt!

Lasi vēl: 2022. gada vasara sešām zodiaka zīmēm nesīs veiksmi un lielu naudu: astrologi nosaukuši laimīgos

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment