Zodiaka zīmju tipiskā uzvedība

Jaunava

Esiet atturīgs un korekts. Jaunavas necietīs lielīšanos un izrādīšanu. Viņi nepateiks jums savu viedokli, viņi vienkārši izdarīs atbilstošus secinājumus.

Tas nenozīmē, ka tev jāizskatās pēc garlaicības, jo Jaunavas ir jutekliskas un romantiskas. Viņiem pietiek ar nelielu komplimentu vai pieticīgu pušķi, un vardarbīgi emociju uzplūdi un milzīgas dāvanas viņus atbaida.

Jaunavas reti kad palaiž garām kādu ritmu un prot novērtēt sirsnību un atklātību.

Jaunavas ienīst paviršību. Pat nepiemini netīras biksītes vai sviedru smaku – tas nevienam nepatīk, bet, ja apsēdīsies vakariņās, nenomazgājot rokas, Jaunava būs šausmās.

Pirms lej viņiem tēju, pārliecinieties, ka tasīte ir ideāli tīra, un iegādājieties viņiem atsevišķu kolas pudeli, ar ko doties ārā, vai vismaz sagādājiet glāzes.

Jaunavas vienmēr ir šaubīgas un bieži maina savas domas, tāpēc, lai nopelnītu viņu uzticību, vienmēr jātur savs vārds pat sīkumos. Un, starp citu, mazās lietas Jaunavām nozīmē daudz. Atcerieties, ka lielas lietas rodas no mazām lietām.

Lai iekarotu Svaru uzticību, vienmēr jātur dotais vārds, pat sīkumos.

Svari

Viņi ņems vērā partnera teikto, bet tajā pašā laikā paliks pie sava viedokļa. Tāpēc neuzliek pārāk lielu svaru tam, ka Svari piekrīt tev; labāk slepus vērot, ko viņi dara: tā tu uzzināsi viņu patieso viedokli un intereses.

Svariem ir vajadzīgs partneris, kurš ir spēcīgs un neatkarīgs, bet arī maigs un smalks. Rupjības, nepieklājīgas manieres un stalti (ja tie ir pareizi) izteikumi viņiem rada riebumu. Svari prot pieņemt mājienus un rast kompromisu. Viņi ir diplomāti ar savu prātu, un, starp citu, viņi vēlas to pašu no jums.

Svaru nervozitāti un spriedzi vājinās elegantas un smalkas lietas, dāvanas, izklaide un ēdieni. Viņi dod priekšroku klasiskam vai vecmodīgam stilam.

Sarunā nesatver šo zīmi aiz rokas un neapskauj to cieši, īpaši atrodoties starp cilvēkiem. Ja jums ir kaut mazākā iespēja, labāk uzaiciniet viņus uz deju – tas ir vienīgais ciešais kontakts, kas parasti nav iebilstams.

Svari nevar izturēt, ja sarunu biedrs izliekas, ka klausās, bet patiesībā ir aizņemts ar citām lietām. Ja atrodaties Svaru tuvumā, veltiet tiem visu savu uzmanību.

Saglabājiet distanci – Svari ienīst pazīstamību.

Skorpions

Nepatiesa apvainojuma zīme. Cik pretīgu rakstura īpašību viņam mēģina piedēvēt! Tuvums, viltība, spēks, atriebība…

Jā, Skorpiona iekšpusē plosās mazs kodolreaktors. (Viņš slēpj savas jūtas, gaidot brīdi, kad tās nebūs bīstami izteikt. Neprovocē Skorpionu ne uz vārdiem, ne darbiem, jo ​​vari tajos noslīkt. Skorpions griezīs kalnus mīļotā cilvēka dēļ, bet atgriešanās prasīs no viņa pilnīgu godīgumu, pašatdevi un cieņu, kā arī taktu, maigumu un mierīgu reakciju uz viņa uzbrukumiem.

Nerīkojies saskaņā ar viņa metodēm. Atriebība neizbēgami novedīs pie kara, kuru jūs vienalga zaudēsit, un tas radīs briesmīgas sekas abiem.

Strīdu un apvainojumu brīžos atceries, ka lai arī kādu sodu tu izdomātu, Skorpions sevi sodīs desmit reizes sliktāk. Protams, viņš to nerādīs, bet esiet drošs.

Ja tev pietiks mīlestības un pacietības, tad tev blakus būs neparasts partneris un uzticams draugs.

Nesodi Skorpionu par nepareizu uzvedību. Viņš sevi sodīs desmitkārtīgi.

Strēlnieks

No pirmā acu uzmetiena viņš ir pats sev saimnieks, ar kuru viss ir vienkārši. Strēlnieka noskaņojums mainās kā laikapstākļi pavasarī, un viņa rīcība bieži šķiet neloģiska.

Strēlniekam lēmums nāk negaidīti. Pirms minūtes viņš sēdēja pie televizora un teica, ka nekur neies, bet pēkšņi pielēca un ar visiem metās uz ciemu. Vārdu sakot, ar Strēlnieku jums jābūt gatavam jebkuriem pagriezieniem un pārsteigumiem.

Strēlnieka daudzkrāsainā daba liek domāt un rīkoties “globāli”. Ko saka Strēlnieki, īpaši ar patosu, visa labad samaziniet to sešpadsmit reizes.

Strēlnieki mētājas ar skaistiem vārdiem, kas dažkārt netiek pie lietas, bet tas nenozīmē, ka viņi ir krāpnieki. Viņi vienkārši bieži maina dzīves gaitu. Galvenais ir spēt noķert tos brīžus, kad šis virziens ir apmierināts.

Strēlnieks var teikt, ko domā. Viņš pacietīs rupjus jokus un partnera uzbrukumus. Ja jums ir vētrains temperaments, Strēlnieks ir paredzēts jums.

Lai Dievs jūs pasargā no pārcelšanas uz vēlāku datumu! Strēlnieks neatcerēsies, ko viņš kādreiz solīja.

Lasi vēl: Ass pagrieziens: Pāvels Globa nosaucis tās divas zodiaka zīmes, kurām dzīve mainīsies no 15. maija

Šķir trešo lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment