Zodiaka zīmju tipiskā uzvedība

 

Mežāzis

Ārēji viņš ir nikns un neieņemams, bet iekšēji – maigs un sentimentāls. Novērtē uzticamību un atbildību.

Nekad nekavējieties uz sapulcēm un atdodiet paņemto laikus. Ja vari, neiejaucas viņa plānos un turi savus solījumus. Pretējā gadījumā turpmāka saziņa būs neiespējama.

Atvadoties no sava mīļotā Mežāža, nesaki “Uz drīzu tikšanos”. Pārbaudiet nākamās tikšanās laiku. Mežāžiem patīk skaidrība. Pasargā viņu no nevajadzīgām raizēm.

Aiz ledus ārsienas slēpjas impulsīva, mākslinieciska, brīvību mīloša personība. Pārsteidzoši, ka viņu var apburt karjerists, kuram bizness ir pirmajā vietā.

Nesmejies par Mežāžiem. Lai gan viņiem pašiem ir lieliska humora izjūta, viņiem ir grūti pieņemt viņiem adresētus jokus. Viņi saka, ka Mežāzis Beatrise nesaprata Dvīņu Dantes jūtīgo toni, bija nāvīgi aizvainots un uz visiem laikiem aizvēra durvis savai sirdij…

Nemiglo Mežāzi. Viņam patīk skaidrība un uzticamība.

Ūdensvīrs

Šī, iespējams, ir vispretrunīgākā personība no visām zodiaka zīmēm. Ūdensvīram piemīt šarms un brīnišķīga humora izjūta, taču periodiski viņš ļaujas izmisumam un apātijai. Tad tas kļūst nepieejams.

Ūdensvīrs enerģiju uzkrāj lēni, bet ātri izmanto, tāpēc viņam ir nepieciešami stagnācijas periodi, lai viņš varētu atpūsties un uzkrāt enerģiju. Šajā laikā labāk to nekustināt.

Ir grūti iekarot Ūdensvīra uzmanību, noturēt to vēl grūtāk. Viņam par tevi vajadzētu interesēties visur un vienmēr. Ūdensvīrus interesē zinātnes pasaule, cilvēku pasaule. Iegādājieties viņam dažus psiholoģiskos testus un aizpildiet tos kopā, un pēc tam nekautrējieties apspriest rezultātus.

Esiet gatavi viņa bezatbildībai un izklaidībai. Ūdensvīrs turpina izpētīt pasauli pat iemīlējies.

Viņi nav greizsirdīgi un nav īpaši aizdomīgi, bet, ja viņi uzzinās par jūsu nodevību, jūs varat no viņiem atvadīties.

Netraucējiet Ūdensvīru ar zvaniem un tikšanās lūgumiem, tas viņu šausmīgi apbēdina. Šai zodiaka zīmei viss notiek pa periodiem – vienu nedēļu viņš bez tevis nevar iztikt ne minūti, bet nākamo pavada ar draugiem, kuru vidū tevis nav.

Ir bezjēdzīgi apvainoties par nepastāvību. Iemācieties dzīvot nemierīgā jūrā. Vismaz nebūs skumji!

Zivis

Maigākā un jūtīgākā Zodiaka zīme. Zivis ir ļoti vērīgas pret partnera problēmām, gatavas dalīties viņa ciešanās un priekā, palīdzēt viņam grūtos brīžos. Žēl, ka partneris bieži aizmirst, ka Zivīm vajag to pašu.

Kad Zivis klusē, tas nenozīmē, ka viņas tev piekrīt. Zivīm ir grūti paust savu viedokli, jo viņas cenšas partneri neaizvainot. Tāpēc labāk ar to samierināties.

Uzmanīgi klausieties un padomājiet, vai Zivīm tiešām iet tik labi, kā saka. Zivis būs pateicīgas, ja iemācīsies tās saprast reizēm bez vārdiem, sajust viņu noskaņojumu un ņemt to vērā.

Nekādā gadījumā nespiediet Zivis pie sienas, pieprasot skaidras atbildes uz saviem jautājumiem. Tas viņus šausminās. Ja atrodat, ka Zivis to dara, vispirms pajautājiet sev, vai neesat pārvērtējis sava partnera reālās iespējas.

Ja vēlies Zivis par kaut ko pārliecināt, izmanto mazāk loģikas un vairāk emocionālas metodes – dzeju, mūziku, tekstus, filmas. Tātad jūs sasniegsiet daudz vairāk.

Uzmanīgi klausieties, vai Zivīm patiešām klājas tik labi, kā viņi saka. Mēģiniet tos saprast bez vārdiem, sajust viņu noskaņojumu un ņemt to vērā.

Lasi vēl: Dzīve laukos: kurām zodiaka zīmēm ir grūti dzīvot pilsētā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment