Zvaigznes stāsta: kā katrai zodiaka zīmei paies Vecgada vakars

Svari

Jūs gaida spraiga diena, iespējami strīdi un strīdi ar mājiniekiem. Centieties šajā dienā izvairīties no kāršu atklāšanas un izrādiet lojalitāti. Bet Vecgada vakaru labāk pavadīt sava dvēseles radinieka sabiedrībā.

Skorpioni

Diena būs pozitīvu mirkļu un jautrības pilna. Nekoncentrējieties uz ikdienas problēmām. Zvaigznes iesaka Jaungada brīvdienas pavadīt mājās.

Strēlnieks

Zvaigznes iesaka svētkus svinēt mājās, bet trokšņainā kompānijā. Neaizmirstiet uzaicināt vecākās paaudzes radiniekus un mēģiniet pievērst uzmanību katram no viņiem.

Mežāzis

Tevi sagaida aizejošā gada veiksmīgākā diena, tu jutīsies kā laimes mīļākais. Mūsdienās viss ir iespējams, nav nekādu ierobežojumu un aizliegumu. Dejojiet, izklaidējieties, izsakiet vēlmes un mēģiniet pēc iespējas novērst uzmanību no aktuālajām problēmām.

Ūdensvīri

Ideāla diena ģimenes problēmu risināšanai. Aizejošais gads jūs neiepriecināja ar priecīgiem mirkļiem personīgajā dzīvē, taču Vecgada vakars palīdzēs pacelt attiecības jaunā līmenī un rast sirdsmieru. Labāk ir atteikties no vētrainām pulcēšanās draugu lokā, zvaigznēm ieteicams pavadīt brīvdienas kopā ar mājiniekiem.

Zivis

Atvaļinājumu nevajadzētu plānot iepriekš, jo zvaigznes ir sagatavojušas jums interesantu pārsteigumu. Jūs gaida piedzīvojumi, jaunas iepazīšanās un spilgtu iespaidu jūra. Vecie draugi atgādinās par sevi un būs iespēja labot pagātnes kļūdas.

Lasi vēl: “Piecu divnieku diena”: Vangas drausmīgais pareģojums 2022. gadam

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment