18.oktobrī īstermiņa izmaiņas vilcienam pieskaņotajos reģionālo autobusu maršrutos Madona-Lubāna un Madona-Dzelzava

Otrdien, šī gada 18.oktobrī, dzelzceļa infrastruktūras remontdarbu dēļ mainīsies vilciena Rīga-Madona pienākšanas laiks galapunktā Madonā, tāpēc būs izmaiņas arī dažu saskaņoto reģionālo sabiedrisko autobusu vakara reisu izpildē. Izmaiņas nodrošinās iespēju pasažieriem izmantot savienotos vilcienu un autobusu reisus un tās būs tikai norādītajā datumā.

Plānotās izmaiņas reģionālās nozīmes maršruta nr. 6339 Madona-Meirāni-Lubāna un maršruta nr. 6376 Madona-Cesvaine-Dzelzava vakara reisos: autobusi abos virzienos no Madonas autoostas izbrauks par 20 minūtēm vēlāk – plkst.22.01 (parasti izbrauc plkst.21.41).

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss”.

Par valsts SIA Autotransporta direkcija

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment