Aleksandrs Kazakovs un grupa Da’Ba uzstāsies ar koncertu “Simfonija: Atmošanās dziesmas”

Krievu televīzijas šova “Golos” 6. sezonas dalībnieks Aleksandrs Kazakovs un grupa Da’Ba aicina uz vērienīgu Ziemassvētku koncertu “Simfonija: Atmošanās dziesmas”, kurš notiks 16. decembrī plkst. 19.00 Rīgas Ebreju kopienas namā Skolas ielā 6. Koncertā skanēs Aleksandra Kazakova jaunās, kā arī klausītājiem jau zināmās un labakās dziesmas.

2017. gadā Aleksandrs Kazakovs izgāja aklās noklausīšanās krievu televīzijas projektā “Golos” un nokļuva Dimas Bilana komandā. Aleksandrs iekaroja skatītājus ar neparastu balsi, harizmātisko izskatu un izvēlētā repertuāra oriģinalitāti. Pateicoties šim projektam, ar dziedātāju iepazīstinājās milzīgs jauno klausītāju klāsts. Ir grūti neiemīlēties Kazakova siltajā un patiesajā dziemu izpildījumā.

Latvijā grupas Da’Ba līderis Aleksandrs Kazakovs ir pazīstams kā dzejnieks, mūziķis un autors ap dieviem simtiem dziesmām, kurās garīgi dziļš saturs mijās ar skaistām un līriskām melodijām. Pagājušajā gadā Aleksandrs un grupa Da’Ba veiksīmi uzstājās Maskavas Namā ar “25 mīlestības dziesmām”, un Sieviešu dienai veltītajā koncertā “Atzīšanās mīlestībā”. 2016. gadā grupa ierakstīja koncerta un studijas albūmus, kuri ir pieejami vairākos digitālos veikalos.

“Šajā gadā Rīgā mēs nospēlējām tikai pāris koncertus, – stāsta Aleksandrs. – Es daudz uzstājos cituviet Latvijā un aiz tās robežām. Darbs paliek darbs, taču ir vajadzīgi arī brīnumi, īpaši jau gada tumšajos mēnešos! Visu vasaru mēs rakstījām jaunas dziesmas, kuras ir caurvītas vasarīgiem iespaidiem: par sauli un bezrūpīgu laimi saules staros, par siltu vēju un lapu šalkoņu jūlija naktī. Vai jūs vēl atceraties, cik karsta bija pagājušā vasara? Nākat dalīties ar prieku kopā ar mūsu jaunajām dziesmām!”

Grupas Da’Ba dalībnieki:

Aleksandrs Kazakovs – vokāls, ģitāra;

Vladimirs Bolgars – taustiņi;

Viktors Treijs – sitaminstrumenti:

Konstantīns Ļiharevs – basģitāra;

Alisa Klimanska – flauta.

Biļetes var iegādāties www.bezrindas.lv portālā un uz vietas pirms koncerta.

Leave a Comment