Vai mirušā dvēsele var nākt pie mums ciemos

Kā mirušā dvēsele mums dod mājienu, ka tā ir tuvu?

Mīļotā zaudējums liek aizdomāties, cik maz laika pavadījām kopā ar viņu. Šādos brīžos jūs vēlaties pagriezt laiku atpakaļ, lai to labotu. Ir diezgan grūti tikt galā ar šādu traģēdiju, un tāpēc daudziem rodas jautājums: vai mirušā dvēsele var ierasties ciemos?

Daudzi cilvēki tā vai citādi izjuta mirušā tuvinieka klātbūtni ne tikai garīgā, bet arī fiziskā līmenī. Tas varētu izpausties gan smaržu, priekšmetu kustību veidā, gan sapņos, mūzikā un pat skaitļos. Pēc nāves dvēsele nonāk pavisam citā pasaulē un, protams, diez vai izdosies parunāt “dzīvajā”, taču mirušais mīļotais tiešām var sūtīt kaut kādus mājienus, domas vai emocijas.

Patiesībā mirušie cilvēki bieži nāk pie dzīvajiem, īpaši 40 dienas pēc nāves, kad viņi klīst pa mūsu pasaules astrālo kopiju un pieņem savas nāves faktu. Un tie cilvēki, kuriem ir diezgan augsti attīstīts pārdabiskais instinkts, tos pat var redzēt. Katram no mums tas ir un to var attīstīt. Bet kā cilvēki ar pārdabiskām maņām vidējā vai vājākā līmenī var sajust miruša cilvēka klātbūtni?

Smaržo

Bieži vien tuvi cilvēki ir saistīti ar noteiktu aromātu: mirušā smaržas, iecienīts ēdiens, cigarešu dūmi. Tas viss dod mājienu, ka mirušā dvēsele ir tuvu.

Mūzika

Gadās, ka radio vai televizorā sāk skanēt kāds skaņdarbs, kas arī asociējas ar pazaudēto cilvēku. Reizēm tas notiek tieši tajā brīdī, kad tu domā par šo tuvāko.

Lasi vēl: Īstie tīģera mīluļi: Pāvels Globa pastāstīja, kam 2022. gads atnesīs naudu un panākumus

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment