Janvāra beigās 6 no 12 zodiaka zīmēm būs vētrains romāns

Laiks skrien nemanot. Šķiet, tikai vakar, zem zvana pulksteņa, mēs sagaidījām jauno 2022. gadu. Janvāris priecēs ne tikai ar virkni brīvdienu.

Vairākiem zodiaka apļa pārstāvjiem nākamā gada pirmais mēnesis kļūs par gaišas un skaistas mīlestības periodu.

Janvāra beigās sāksies jauns romāns. Noskaidrosim, kam draud ienirt kaislību jūrā?

Vērsis

Vērsim mēneša beigās ir lieliska iespēja uz jaunu romantiku. Iesākt to būs viegli, jo šīs zīmes sievietes un vīrieši izceļas ar spēju radīt sev apkārt siltumu un komfortu.

Bieži vien tas viņiem piesaista pretējo dzimumu. Iespējams, Vērsis saskarsies ar jautājumu par piemērotākā kandidāta izvēli jauna partnera lomai. Nav vērts mest uz ilgu laiku, iespējamie mīļie var vienkārši baidīties no atraidījuma un aizbēgt.

Lauva

Kā vienmēr, Lauvas būs neatkārtojamas un pievilcīgas. Mēneša beigās viņu personīgā dzīve ies augšup. Tas galvenokārt attiecas uz tiem, kuri Jauno gadu svinēja vienatnē. Janvāra beigas tuvākajā nākotnē radikāli mainīs Lauvas dzīvi.

Viņus gaida vismaz gaiša, bet īslaicīga romantika. Maksimāli daži varēs iegūt ilgtermiņa attiecības. Viss atkarīgs no pašu Lauvu vēlmes, pilnīgi iespējams, ka daži jau ir gatavi veidot ģimeni.

Svari

Vienmēr mierīgie un saprātīgie Svari janvāra beigās var iemīlēties kā pusaudži. Jaunas attiecības būs gaišas un interesantas. Tie palīdzēs daudziem Svariem atklāt sevī ko jaunu. Pats galvenais, ka esošajām attiecībām būs labas izredzes.

Īpaši paveiksies tiem, kuri pievērsīs uzmanību kādam no seniem draugiem, šķiet, ka pienācis laiks draudzību pārvērst romantiskās.

Lasi vēl: Tamāras Globas horoskops 2022. gada februārim, dažām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment