Janvāra beigās 6 no 12 zodiaka zīmēm būs vētrains romāns

 

Skorpions

Skorpioni ar galvu metīsies mīlestības baseinā. Ikdienas iepazīšanās var izvērsties par vētrainu un ļoti ilgu romānu. Šķiet, ka Skorpioniem pienācis laiks mīlestībai no pirmā acu uzmetiena, lai gan ir tādi, kas būs vīlušies.

Diemžēl ne visi ilgstoši spēs izveidot spēcīgu aliansi. Gandrīz visu Skorpionu janvāra romānos būs viena kopīga iezīme – to spilgtums. Dažiem tas notiek tikai vienu reizi mūžā, nepalaidiet garām brīdi.

Mežāzis

Mežāži gaidīs spārnos. Īpaši paveicies tiem, kuri jau sen ir pabeiguši savas iepriekšējās attiecības, bet nesteidzās uzsākt jaunas. Viņi var paļauties uz kaislīgu romānu ar kādu no saviem vecajiem draugiem vai jauniem paziņām.

Vienīgais, no kā atturēties, ir vairāki romāni vienlaikus. Nekas labs no tā nesanāks, tikai papildu laika un garīgo spēku izšķiešana.

Ja iet bojā, sāciet attiecības, tad tikai vienatnē. Viņiem viss būs ar mēru: mīlestība un romantika, kaislība un maigums.

Zivis

Zivis gandrīz vienmēr ir gatavas jaunam romānam. Janvāra beigas nebūs izņēmums. Daudziem no viņiem mēneša beigas iezīmēs jauns romāns. Īpaša uzmanība Zivīm jāpievērš pretējā dzimuma kolēģiem.

Biroja romantika tagad ir labākā iespēja Zivīm. Tiesa, nevajadzētu vismaz pirmo reizi reklamēt savas attiecības kolektīvā, liekas tenkas ne pie kā laba nenovedīs.

Lasi vēl: Kā Visums piepilda vēlmes: jūs vienkārši pajautājiet

Leave a Comment