Kurām zodiaka zīmēm veiksies 2022. gada vasarā: astrologa prognoze

Tiem, kas dzimuši zem šiem trim zvaigznājiem, būs notikumiem bagāti un laimīgi mēneši.

Katrā sezonā noteiktām zodiaka zīmēm ir īpaša veiksme. Šovasar laime uzsmaida Dvīņiem, Lauvai un Zivīm.

Dvīņi (no 21. maija līdz 20. jūnijam)

Pamanīsi, ka jūnijā notikumu intensitāte tavā dzīvē pieaugs ievērojamā ātrumā – mēnesis būs notikumiem bagāts, kas netraucēs pārdomāt paveikto un pārskatīt savus plānus, lai saprastu, kurp doties tālāk. Pie apvāršņa parādīsies jauns projekts vai kāda nozīmīga persona – abi var krasi mainīt tavu dzīvi tuvākā pusgada laikā. Netērējiet savu laiku – tveriet vērsi aiz ragiem: vasaras sezona ir labvēlīga jebkādiem pasākumiem, un dabiskais optimisms vienmēr ved uz mērķi. Zvaigznes atgādina dāsnāk dalīties idejās ar tiem, kas jums rūp — nav noslēpums, ka jūsu zīme mēdz būt pašnoteikšanās, kas aizvaino apkārtējos.

Vasaras sākums ir ideāls laiks ceļošanai – dodieties atvaļinājumā kā pāris, lai pārbaudītu savas attiecības un redzētu, vai esat gatavs nākamajam posmam. Karjeras jautājumos jūlijs pavērs spožas perspektīvas. Esiet taktisks pret kolēģiem un izmantojiet savu milzīgo harizmu, lai kļūtu par komandas dvēseli – tas palīdzēs karjeras izaugsmē, un valdošā atmosfēra motivēs uz lieliem sasniegumiem. Sagatavojies: augustā tev tiks piedāvātas interesantas iespējas, kas pozitīvi ietekmēs tavu statusu un finansiālo stāvokli.

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Vasaras sākums un vidus, tava ugunīgā zvaigznāja sezonas priekšvakarā, būs dāsni ar patīkamiem brīžiem. Jūs gaida daudz jauna un aizraujoša – tikšanās, iepazīšanās, mīlestība, prieki. Turklāt šovasar tu jutīsies pārsteidzoši dzīvespriecīgs un mērķtiecīgs, kas palīdzēs sasniegt pozitīvas pārmaiņas karjerā, par kurām jau sen sapņoji. Jūs sajutīsiet spēka, pārliecības, spēka pieplūdumu, un tajā pašā laikā no jums netiks prasītas pārcilvēciskas pūles. Vienkārši esi tu pats un paliksi sinhronā ar Visuma vibrācijām – tas tev šajos mēnešos ir vairāk nekā labvēlīgi.

Esiet piesardzīgs, pieņemot svarīgus lēmumus jūnija pirmajās dienās: retrogrādā Saturna sākuma periods nav labākais laiks jauniem sākumiem. Saņemsi interesantus piedāvājumus, taču nekautrējies veltīt laiku pārdomām, pirms sper nākamo soli. Rūpīgi izvērtējiet piedāvātos apstākļus, jo zem pievilcīgā iepakojuma var būt paslēpti slazdi, kas vēlāk radīs problēmas. Runājiet ar kādu, kas jums rūp, vai kādu tuvu draugu — viņu viedoklis papildinās jūsu priekšā pavērsto iespēju. Vēl labas ziņas: ieņēmumi pieaug. Un, ja plānojāt savā režīmā iekļaut regulāru treniņu grafiku, tagad ir īstais brīdis – enerģijas tam pietiks.

Lasi vēl: Kas jums varētu būt vislielākā problēma 2022. gadā, saskaņā ar jūsu zodiaka zīmi

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment